Margot Robbie a Barbie című filmben

Ezek voltak a legjobb megjelenések a Barbie-film világpremierjén

A Barbie-film Los Angeles-i premierjén a sztárvilág krémje jelent meg a rózsaszínen izzó szőnyegen és mondanunk sem kell, hogy fantasztikusan néztek ki. Ezek voltak a legjobb megjelenések!


Margot Robbie

Margot Robbie a Barbie-film vil\u00e1gpremierj\u00e9n

Getty


Margot Robbie ausztrál színésznő az 1960-as évekbeli Solo in the Spotlight Barbie-t idézte meg a rózsaszín szőnyegen. Robbie stylistja, Andrew Mukamal egy fekete, strasszokkal díszített, pántnélküli Schiaparelli-ruhát választott a színésznőnek, mely alul tüllfodorral és egy vörös rózsával volt díszítve.

Ryan Gosling

Ryan Gosling Ken babak\u00e9nt a Barbie-film premierj\u00e9n

Getty

Ryan Goslingot Mark Avery öltöztette Ken-babának. A sztár egy rózsaszín Gucci öltönyben jelent meg, amit kigombolt babarózsaszín inggel párosított. A Barbie-nyaklánc sem maradhatott ki a szettből és mindezt egy krémszínű makkos cipővel bolondították meg.

Nicki Minaj

Nicki Minaj a Barbie-film premierj\u00e9n

Getty

A népszerű rapper, Nicki Minaj öltözékét a Diva Gone Platinum Barbie ihlette. Egy szürke, bordázott crop topot és egy tekercselt, részletesen drapírozott maxiszoknyát viselt.

Gal Gadot

Gal Gadot a Barbie-film premierj\u00e9n

Getty

Az izraeli származású színésznő, Gal Gadot meglepetésszerűen jelent meg a Barbie Los Angeles-i premierjén. Egy aszimmetrikus JW Anderson barna tűcsíkos ruhát viselt, a haját pedig középen elválasztva, elegáns lófarokban viselte. A megjelenést fehér aszimmetrikus táskával és plexi magassarkúval párosította.

Xochitl Gomez

Xochitl Gomez a Barbie-film premierj\u00e9n

Getty

A Doctor Strange sztárja, Xochitl Gomez egy Dolce & Gabbana fekete-fehér halszálkás ruhában jelent meg. A megjelenést egy fekete esernyővel, fekete tűsarkúval és elegánsan feltűzött frizurával párosította.

Nyitókép: Instagram

(Independent)