Margot Robbie a Gotham Award díjátadón

Margot Robbie vadiúj Barbie-frizurája tökéletes választás a téli parti szezonra

Igaz, hogy már négy hónap is eltelt azóta, hogy Margot Robbie befejezte a Barbie-film promócióját − melynek során a baba ikonikus megjelenését alkotta újra −, de úgy tűnik, még mindig nem tud betelni múzsájával.


Nemrég a New York-i Gotham Independent Film Awards díjátadón egy újabb Barbie-lookban jelent meg, amikor Greta Gerwiggel együtt átvette a Global Icon & Creator díjat.

Az 1964-es Black Magic Barbie által inspirálva (amely állítólag a baba feltalálójának, Ruth Handlernek a kedvence volt), Margot egy kis fekete ruhát viselt, amelyhez egy átlátszó organza köpeny párosított, kiegészítve egy selymes fekete masnival és egy fekete bőrkesztyűvel.

Mindehhez Robbie egyszerű sminket választott: a felső szempillasor mentén egy kis folyékony szemceruzát használt és ajkait szürkés rózsaszínre festette. Az igazi drámaiságot a hajával hozta.

Margot Robbie a Gotham Award d\u00edj\u00e1tad\u00f3n

Fotó: Getty Images

Bryce Scarlett magas, felhajtott Barbie-stílusú lófarkat készített neki, amely egyszerre volt aranyos, retró hangulatú és elegáns. A haját oldalválasztással választották el, és egy lengedező rojtot bújtatott a füle mögé.

Frizuráját a színésznő nagy gyöngy fülbevalóval egészítette ki. Végül a szépen fésült lófarkat egy hajszalaggal rögzítette. A fényes lófarok „S" alakban kunkorodott, visszaadva a '60-as évek stílusát modern újragondolásban.

Ez az egyszerű, de hatásos frizura lenyűgöző módja annak, hogy a parti szezonra feldobd vele az outfited, akár az egyszerű blézert és farmert, akár csillogó, flitteres ruhát viselsz. A lényeg, hogy ezzel a Margot Robbie parti frizurával nem lőhetsz mellé.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: