Taylor Swift.

Közel félmillió forint értékű cipőben jelent meg a Coachellán Taylor Swift

A minden évben megrendezett Met-gála mellett az év másik legnagyobb divatrendezvényének a Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivál számít. Taylor Swift pedig nem aprózta el lábbelijét.


A Coachella első hétvégéjén Sabrina Carpenter és Gwen Stefani is remekül mutattak a színpadon, de a szupermodellek, mint például Kendall Jenner és Hailey Bieber is felkeltették a figyelmet extrém megjelenésükkel. A fesztivál másik stílusos résztvevője pedig Taylor Swift volt, aki nem sajnálta a pénzt cipőjére.

Taylor Swift fekete Coachella szettje

Az utóbbi időben az énekesnő leginkább a fehér megjelenést preferálta. A Coachella azonban úgy tűnik, hogy Swift számára stílusváltozást hozott meg. Az eddigi stílusirányzata helyett egy teljesen ellenkezőt választott és tetőtől talpig feketében jelent meg.

Swift egy fekete fűzős felsőt viselt mini szoknyával párosítva, mely beépített harisnyatartóval rendelkezik. Az egész szettet még megkoronázta egy lakk hatású kabáttal és a jellegzetes vörös rúzsát kente fel. Lábbelinek pedig egy 900 dolláros Gucci cipőt választott.

A kiegészítői mind dizájner márkáktól voltak

Bár Taylor általában megfizethető lábbeliket hord (kb 100 dolláros New Balance tornacipőket) a Coachellán kivételt tett és a luxus felé vette az irányt. Egy pár teljesen fekete bőrből készült Gucci tornacipőt viselt, melynek pontos ára 913 dollár.

Ruháját egy Stella McCartney táskával egészítette ki, mely pántja a márka feliratával volt ékesítve, ez szintén egy drágább, 950 dolláros kiegészítő. Fején egy zöld „New Heights” baseball sapkát viselt, mellyel párja podcastjére utalt.

Travis Kelce Swift stílusos energiájával megegyezően, de teljesen más hangulatban lépett a helyszínre. Egy kockás gombos és egy csíkos nadrágot viselt, többrétegű kendővel, fehér Chucks cipővel, valamint egy Happy Gilmore baseball sapkával (ami az 1996-os Adam Sandler filmre utal).

Fotó: Getty

(Bustle)