Madelyn Cline a Critics' Choice Awards gáláján fekete ruhában áll

Ezek voltak a legszebb megjelenések a Critics' Choice Awards gáláján

A 28. Critics' Choice Awards díjátadó gálája 2023. január 15-én került megrendezésre. Mi pedig mutatjuk az est legfantasztikusabb megjelenéseit.


Julia Garner

Listánkat rögtön egy bevállalósabb, dögös, piros szettel kezdjük, amiben Julia Garner tündöklött. Ez a ruha egy Ferragamo és Bulgari kollaborációjából született. Garmer arisztokratikus fehér bőréhez és tejföl színű hajához tökéletesen passzol. Egy csodás piros rúzzsal koronázta meg a színésznő a megjelenését.

Thuso Mbedu

Ezüst és arany flitteres Louis Vuittonban jelent meg a szőnyegen a népszerű színésznő, Thuso Mbedu. Extrém csillogós ruháját egy visszafogottabb sminkkel és frizurával balanszírozta.

Sadie Sink

Sadie Sink egy egyszerű, de nagyszerű fekete Chanel ruhában és kis fekete pántos cipőben jelent meg az eseményen. A rajongók imádták Sink megjelenését.

Amanda Seyfried

Listánk végére hagytuk a személyes kedvencünket: Amanda Seyfried egy mesébe illő, varázslatos Dior arany ruhában állt a fényképezőgépek elé a vörös szőnyegen, egy színben hozzá passzoló magassarkú szandálban. A lélegzetünk is elállt.

Nyitókép: Getty


From Your Site Articles