Az Oscar de la Renta őszi kollekciójának szivárványos darabjai

Farmer farmerral, szivárvány színű ruhák - ezek lesznek az őszi trendek

Alig köszöntöt be az újév, a divatszakmában már az őszi trendeken van a hangsúly. Az ősz előtti időszak az egyik leglényegesebb értékesítési periódus lett, a termékek akár hat hónapig (általában júniustól decemberig) a boltok kínálatát képezik. Mutatjuk, mik lesznek ezek.

A fekete az új fekete

A Proenza Schouler, a Versace, a Balenciaga, a Brandon Maxwell, az Et Ochs és a Givenchy is egy, a divat alfájának és omegájának számító örök trendet hoztak vissza: a fekete színt. Ezt kombinálták az elegáns megjelenéssel, így a tetőtől talpig fekete még sosem volt ennyire kifinomult és szexi.

Dupla farmer

A koronavírus okozta két évnyi melegítőnadrág viselése után érthető, ha alig várjuk, hogy farmert húzhassunk. Most akár duplán is megtehetjük ezt. A nagy tervezők mint a Balenciaga, a Maison Margiela és még a Chanel is arre buzdítanak minket, hogy nyugodtan viseljünk egyszerre alul és felül is egymáshoz passzoló farmer darabokat.

Tündökölj a szivárvány színeiben

A szivárvány vidámsága és a teljesen fekete trend ellentéte ihlette az olyan tervezők, mint Oscar De La Renta, a Versace és Christopher John Rogers színes csíkos és ombre darabjait, amiben biztos hogy kitűnünk a többiek közül.

Minél rövidebb, annál jobb

A Givenchy, a Max Mara, és a Gucci is exra miniszoknyákat és rövidnadrágokat mutatott be az idei őszi kollekciójában, utóbbiak ráadásul gyakran az öltöny részeként jelentek meg, így érdemes arra készülnünk, hogy a divatot kedvelő férfi kollégáink rövidgatyában flangálnak majd az irodában.

(FashionUnited)

Nyitókép: Instagram / oscardelarenta