Shawn Mendes a 2022-es Met-gálán

Hasított a férfi manikűr a Met-gálán

Míg a nők a fehérített szemöldökre, addig az ellenkező nem a férfi manikűrre esküdött az idei Met-gálán. Bár sokak számára megosztó lehet ez a megjelenés, a sztárvilágban szemmel láthatóan teret hódít ez az unisex trend. Kik vállaltak be idénre színes körmöket?


A stílus abszolút úttörőjének számító Harry Styles már a 2019-es Notes on Camp gálán is viselt fekete, valamint türkizkék lakkot, az elmúlt évben pedig egyszerűen saját kezébe vette a trend irányítását. Saját kollekcióját piacra dobva nagyon sok emberrel megszerettette a színezett körmök gondolatát, így nem csoda, hogy a sztárvilág férfiai közül is rengetegen dobták fel ilyen módon a megjelenésüket. Styles kollekciójáról egy korábbi cikkünkben lehet részletesen olvasni.

A 2022-es Met-gála bőven tartogatott meglepetéseket, melyek között az élen szerepelt Shawn Mendes mélykék manikűrje, melyet Betina Goldstein sztárkörömépítő alkotott. Az árnyalatot az énekes Tommy Hilfiger szettjéhez próbálták igazítani, az eredmény pedig egyszerűen csodálatos. Mindeközben Evan Mock egy sokkal polgárpukkasztóbb kinézettel hökkentette meg a rajongókat.

Mock választása egy nagyon élénk rózsaszín hajkoronára esett, világos öltöny szettjét pedig egy erősen fekete árnyalatú körömfestéssel egészítette ki.

Anderson .Paak és Joe Jonas manikűrje abban hasonlított, hogy mindketten eltérő árnyalatokat alkalmaztak minden újukra különállóan, Ben Platt pedig egy rózsaszínes nude árnyalatú körömszínezéssel és hosszabbításokkal lépett színre.

A nők körében egy másik — szintén szokatlannak mondható — őrület, a fehérített szemöldök uralkodott. A meghökkentő választásról egy korábbi cikkünkben lehet olvasni, valamint azokról a hírességekről is, akik örömmel viseltek ehhez passzoló ruhakollekciókat és egyéb sminkeket.

Nyitókép: Instagram/shawnmendes

Forrás: Vogue