Fiatal nő sárga fürdőruhában áll a strandon

Közeleg a nyár: ezek lesznek 2024 fürdőruha divatjai

Ha esetleg lemaradtál volna róla, a levegőben már érezhető a tavasz mennyei illata, és a síelős Instagram-posztokat is kezdik leváltani a nyaralós képek. Ideje tehát felkészülnünk a 2024-es nyári szezon bikinitrendjeire. Mutatjuk is őket!


Idén minden eddigi évnél könnyebb lesz a fürdőruhák köré építeni a ruhatárunkat, mivel a ruhaszettek és a bikinidivat közötti határvonal egyre inkább elmosódik. Sokan kedvenc bikini felsőjüket önmagában is hordják már nyaranta, és nincs is ezzel semmi gond! A bikinik ugyanis már nem kifejezetten csak a strandokra vannak tervezve. Divatosak, csinosak és egy-egy darabot simán egy buliba is eltudunk képzelni. De lássuk, milyen izgalmas trendek jelennek meg idén a strandokon!

Fodros, masnis

A fodrok idén szó szerint mindenhol jelen vannak. A ruháktól kezdve a dekorációkig, a telefontokoktól egészen a cipőnkig. És idén nyáron a fürdőruhákon is megjelenik. Az ultra nőies esztétika tovább tombol. Készüljünk fel a masnikra, babarózsaszínre és a sok-sok fodorra!

'90-es évek minimalizmusa

Nem véletlen, ha úgy érezzük, hogy a 90-es évek állandóan visszatér. Nem tagadhatjuk le ugyanis, hogy divat szempontból az egyik legsikeresebb évtized volt. Így érthető, ha folyton visszaköszönnek napjainkba az akkori trendek, köztük a bikiniben is.

Ékszeres bikini

Az ékszerek tökéletes kiegészítők a strandon is, ez a trend azonban abszolút megkönnyíti a dolgunkat, hiszen a csillogás már alapból benne van a bikinikben. Így attól se kell tartanunk, hogy elhagynánk az ékszereinket, aggodalom nélkül csilloghatunk a homokban.

Állat minták

Az idei szezon divatja igencsak kontrasztos lesz és ez azok számára jó hír, akik unják a finom, fodros esztétikát. A 90-es évekhez hasonlóan ugyanis az extravagáns állatmintákat sem tudjuk elengedni. Akár a tengerparton, a tónál vagy a medence mellett, egy merész mintával biztosan feltűnő leszel.

Nyitókép: Shutterstock

(ELLE)