Jennifer Lopez

JLo új frizurája a hét szenzációja – ilyet akar most mindenki

A hét divatszenzációja egyértelműen Jennifer Lopez debütálása volt az új frizurájával a párizsi divathéten. A díva lecserélte ikonikus loknijait egy szuper rövid bobra.


Az énekesnő a Schiaparelli 2024-es tavaszi/nyári haute couture bemutatóján debütált hétfőn Párizsban, ahol a télhez tökéletesen passzoló fehér fodros kabátot, fekete harisnyát és egy avantgárd napszemüveget viselt. A rajongókat azonban a frizurája a szettjénél is jobban érdekelte.

Bár JLo sosem riadt vissza attól, hogy maradandó élményt nyújtson egy-egy vörös szőnyeges megjelenésével, az azonban ritkán fordult elő, hogy egy eseményre ennyire rövidre vágassa hajkoronáját. Az új frizurájával loknijai éppen, hogy az arccsontja alá ér. A választék középen található és két összeborzolt tincs keretezi.

Galéria

Jennifer Lopez a 2024-es p\u00e1rizsi divath\u00e9ten

Az 54 éves díva ismét bebizonyította, hogy a divatban képtelen hibázni és az is garantált, hogy frizuráját a következő hónapokban nők százezrei kérik majd a fodrászszalonokban. JLo új frizurája minimalista, elegáns és könnyen formálható bármilyen arcformához.

Nyitókép: Getty