kate middleton kiralyi csalad james bond

Filmsztárokhoz illő estélyiben ment Kate Middleton a James Bond premierjére

Az új James Bond film, a Nincs idő meghalni londoni premierjén a királyi család is tiszteletét tette, és az est egyik sztárja Kate Middleton volt látványos, aranyszínű ruhájának köszönhetően.


A királyi család is újra elmerészkedik tömegrendezvényekre, így az új James Bond film premierjén szép számban képviseltették magukat, a Walesi herceg, Károly és felesége, Kamilla mellett Vilmos, Cambridge hercege és felesége, Katalin is részt vettek a vörös szőnyeges eseményen. A Nincs idő meghalnival egy fontos epizód zárul le a James Bond-sagában, hiszen ebben a filmben vette fel Daniel Craig a 007-es ügynök elegáns szmokingját utoljára.

A helyi tudósítások szerint azonban Katalin ellopta a show-t a kedvenc dizájnere, Jenny Packham által tervezett hosszú, határozott vállrésszel rendelkező, csillámló arannyal díszített estélyi ruhájában. A hercegné általában a visszafogottabb darabokat kedveli, ezért is szólt olyan nagyot a premieren a tőle merész választásnak számító fémes öltözet, melyet feltűzött hajjal és kör alakú, szintén arany fülbevalóval egészített ki.

Az új James Bond film ma érkezik a magyar mozikba is!