Kendall Jenner

Soha nem láttuk még ilyen szexinek Kendall Jennert, mint az új Calvin Klein kampányban

A modell cicit villantott legújabb nyilvános fellépésén − egy tüzes Calvin Klein-kampányban.


Jenner − a márka nagykövete − a friss reklámban szinte az egész mellkasát felfedi, miközben egy nyitott fekete blézert visel, ami alatt nincs semmi más.

A Kardashians sztárja a merész blézert alacsonyan felvágott farmerrel párosította. A képet alulról lőtték, és a 28 éves lány felsőtestén árnyékok emelik ki kiálló melleit és lapos hasát.

A lány egy második, hasonlóan igéző fotót is mellékelt a forró fotózásról. A másik képen Jenner egy fekete melltartót és egy hozzá illő fehérneműt visel, és egy fényűző kanapén fekszik egy gyengén megvilágított nappaliban. Fejét hátradönti egy párnára, egyik kezét az arca elé tartja, a másik karját pedig a testén pihenteti.

Ez úgy néz ki, mint egy bosszú poszt

− mutatott rá az egyik Instagram-felhasználó. Jenner nemrég egy rejtélyes üzenetet osztott meg, ami miatt a rajongók elkezdtek azon tűnődni, hogy vajon ő és Bad Bunny szakítottak-e.

Amit nekem szántak, az egyszerűen megtalál engem

− írta Jenner egy naplementés fotóhoz. A közösségi média felhasználók pedig gyorsan elárasztották a kommentszekcióját olyan megjegyzésekkel, mint hogy „Ez úgy hangzik, mint egy szakítós poszt" és „A francba, ki bántott meg?".

Jenner és a Puerto Ricó-i rapper − született Benito Antonio Martínez Martínez Ocasio − utoljára október 29-én mutatkozott együtt nyilvánosan.

Forrás: Page Six

Nyitókép: Getty Images