Két kéz, körömcsiszoló

Ezek lesznek az idei ősz legnagyobb körömtrendjei

Bár a naptárunk szerint már ősz van, az időjárás még igencsak nyárias. Azonban ez bármelyik pillanatban megváltozhat, köszönhetően a szeszélyes időjárásnak, ami napjainkban megszokott. Az ősz beköszöntével pedig a körmeinket is készenlétbe kell helyeznünk az új szezonra. Lássuk az idei ősz legdivatosabb manikűrjeit!


Őszi franciák

A francia manikűr egy örök klasszikus. Évtizedek óta az egyik legelegánsabb körömtrend, amit a 2022-es ősz eljövetelével kicsit megcifráznak. A francia manikűr ugyanis eredetileg fehér véggel rendelkezik, ez az ősz azonban elhozta ennek a körömtípusnak egy új változatát: a színes franciát. Azonban nem akármilyen színekről beszélünk, kifejezetten őszies, sötét, bordós árnyalatokkal kell elképzelni.

Nem csak a szín és a típus kapott idén figyelmet, de a köröm formája is, ugyanis a klasszikus kockát leváltja a mandula körömforma, amit nagyrészt Hailey Biebernek köszönhetünk.

Teljesen krómozott

A bevállalósabb nőknek is kedvez ez az ősz, ugyanis a nude és a francia körmökön túl a teljes krómozott is óriási divat lesz idén. Nem mindegy azonban, hogy milyen színeket választunk. Igyekezzünk nem túlvariálni a dolgot, sötétebb, őszies színekben gondolkozzunk és ezen felül ne kérjünk egyéb díszítést a körmünkre, ugyanis az már az elegáns helyett a csicsás hatást érné el.

Nude

A francia manikűr után egy másik örök darab a 2000-es évek nagy újítása: a nude, azaz teljesen természetes körmök. Ez már-már olyannak tűnhet, mintha semmilyen lakk és szín nem fedné körmeinket, azonban végtelenül elegáns és ápolt megjelenést kölcsönöz a kéznek.

Ezeket a nude árnyalatokat szintén mandula körömformával képzeljük el, hát nem fantasztikus?