Az Emily Párizsban című sorozat szereplői

Lily Collins öltönyszettje pontosan az, amire az Emily Párizsban után szükségünk van

A nagysikerű sorozatban a rikító árnyalatok és különlegesen extrém kiegészítők után mindenkinek szüksége van egy kicsivel lazább, mégis önazonos stílusikonra. Erre a küldetésre ki hitte volna, hogy pont a főhősnőt alakító Lily Collins lesz a legalkalmasabb, aki legutóbbi egy öltönyszettben tűnt fel.


Az Emily Párizsban második évadja lehetetlen magasságokba emelte a különleges és nőies megjelenés fogalmát. A pasztellszínű tüllruhák és a terjedelmes ujjak már-már túl soknak hatnak egy gyors sorozatmaraton után. Amikor már azt hinnénk, hogy a színésznő a hétköznapi életében is így öltözködik, akkor elmegy egy rendezvényre, ahol rácáfol a vádakra.

Lily Collins stílusa a közösségi médiában és minden produkciójában irigylésre méltó. Önazonos öltözködése mindenki számára kiváló példa lehet, hiszen nem mindig kell hatalmas magassarkút húzni és szűk ruciba bújni, hogy valaki jól nézzen ki. A közismert színésznő ezt legutóbb a Ralph Lauren 2022-es őszi New York-i bemutatóján bizonyította be. A színésznő esküvői ruháját is a divatház készítette el néhány hónappal ezelőtt, amiről itt számoltunk be.

Az eseményen Collins egy szmokingot viselt egy fekete, precízre szabott zakóval. A nadrágja szintén egy sötét árnyalatú, szűkített szárral ellátott darab volt, mellett pedig egy elegáns, fehér inget vett magára. Kiegészítőkként egy elegáns csokornyakkendő, valamint egy arany részletekkel ellátott válltáska volt az ideális választás.

A tökéletes megjelenését egy tűsarkú cipővel koronázta meg. Az estére egy klasszikus, hátrafésült frizurát csináltatott magának, a teljes szettel pedig felhívta magára a figyelmet olyan módon, amilyet eddig nem szokhattuk meg sorozatbeli karakterétől. A széria kimagasló népszerűségére tekintettel egyértelműen készül egy harmadik és egy negyedik évad is, melynek tudnivalóiról egy korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk.

Forrás: Vogue