Swarovski graffiti

A Swarovski és a Puma összefogott, hogy létrehozzák a sportos csillogást

A Puma 75. születésnapját a Swarovskival karöltve ünnepli egy közös, kristályokkal díszített kollekcióval.


A gyűjtői kollekció a luxus és az utcai viselet világát ötvözi, két klasszikus Puma darabot mutat be, amelyeket zöld Swarovski kristályok világítanak meg. A kollekció termékei egy pár fekete Puma velúr tornacipőt és egy fekete Puma kapucnis pulóvert tartalmaznak, és mindkettőt zöld Swarovski drágakövekkel ékesítették.

A vastag fekete talpú Puma cipő felületét zöld Swarovski kristályok sorai borítják, melyek úgy lettek kialakítva és elhelyezve a lábbelin, hogy minden egyes lépésnél szikrázva szórják a fényt.

Mindemellett a Puma kapucnis pulóver laza, túlméretezett szabású, mely hanyag megjelenését remekül kompenzálják a kövek. Az egyszínű fekete anyag tökéletes hátteret biztosít a Puma logónak, amelyet a sokrétű zöld Swarovski kristályok ragyogóan kiemelnek.

A Puma 1998 óta ötvözi a sportot és a divatot. A Swarovski Creators Lab-dal való együttműködése ezt a következő szintre emelte, és a kristályok erejét kihasználva olyan kiemelkedő darabokat hozott létre, amelyek luxust szimbolizálnak, de mégis könnyedén viselhetőek.

Ez az együttműködés a Swarovski Creators Lab sorozat legújabb része, amelynek keretében a luxus ékszerész a világ minden tájáról származó, elismert márkákkal működik együtt, hogy limitált kiadású kollekciókat hozzon létre.