Tony Awards vörös szőnyegén piros ruhában áll egy nő

Tony-díj 2022: Ezek voltak a legszebb ruhaköltemények

A Broadway egy híresen elegáns és csillogó hely, így nem meglepő, hogy a 2022-es Tony-díj vörös szőnyegén teátrális megjelenéseket láthattunk. Ezen az estén a legjobb musicaleket és színdarabokat ünneplő, sztárokkal tűzdelt rendezvényen a hírességek vonultatták fel az eleganciát.


A földig érő ruhakölteményeket többféleképpen is újra gondolták. Sok sztár választotta a modern kivitelezést, amely szórakoztató, de mégis kifinomult csavart kölcsönöz az időtlen sziluetteknek.

Cynthia Erivo egy fehér Giambattista Valli Haute Couture ruhában jelent meg az eseményen, amely a hangsúlyos derékvonalával és a beépített kapucnis köpenyével éppen kellő mennyiségű drámát nyújtott.

Lássuk a 2022-es Tony-díj legvarázslatosabb ruhakölteményeit.

Akárcsak Jessica Chastain rózsaszín Gucci estélyi ruhája, amely lélegzetelállítóan festett a színésznőn. Vörös hajával és rúzsával egyenesen egy arisztokrata megjelenését kölcsönözte, mely a ruhakölteménnyel tökéletesen passzolt.

Ariana DeBose egy fekete flitteres Boss darabban tündökölt, míg Ruth Negga egy mély V-nyakkivágást választott egyedi Armani Privé ruhájában, amelyet hálós kristályfedéssel egészített ki.