a bridgerton csalad netflix

Valódi Bridgerton-bálokat szervez Amerikában a Netflix

A Netflix tavalyi nagy durranása, a Bridgerton óta tömegeknek hozta meg a kedvét a bálozáshoz, és most a Netflix egy eseményszervező céggel együtt tető alá hoz egy angol királynői bált – csak épp Amerikában.


A Shonda Rhimes-jegyezte Netflix-sorozat, A Bridgerton család nem várt módon vette le a lábáról a fél világot: a Regency korszak eleganciája, a Gossip Girlbe illő történet, sok-sok pletyka és persze még annál is több szex idealizált képet rögzített az emberek fejében a 19. század eleji Angliáról. A történet csúcspontjai szinte mindig egy-egy bálon történtek meg, látványos táncjelenetekkel és díszes ruhákkal felturbózva. Nem csoda hát, hogy a Gatsby-partik utáni következő őrület a Bridgerton-bál, a Pinterestet elárasztják a tippek, hogyan rendezzünk Bridgerton-inspirálta teadélutánt. A nemzetközi partiszervező cég, a Fever a Netflixszel karöltve ennél nagyobb szabású bulira készül: Amerika-szerte több nagyvárosban megrendezik a The Queen's Ball – A Bridgerton Experience nevű eseményt, mely ígérete szerint visszarepít a Regency korszakba, azaz a 19. század elejére (a sorozat 1813-ban játszódik). A műsor mindössze másfél órás, cserébe már 49 dollártól lecsaphatunk a jegyekre. Lesznek látványos táncbemutatók, koktélok, vonósnégyes, korabeli ruhákba öltözött színészek – és mindezt a sorozat zenéivel aláfestve.

Ugyan a bálokat csak 2022-ben szervezik meg, aki nem szeretné kihagyni, csapjon le még most a jegyekre, mert óriási érdeklődés várható.

De vajon ki lesz a báli szezon gyémántja?