Jack Brooksbank és Eugénia hercegnő fiukkal, Augusttal

Eugénia hercegnő fia megtette az első lépéseket - fotó

Nagyon termékeny húsvéti hétvégéje volt a királyi csöppségnek.

Egy gyermek első lépései és totyogása minden anya számára különleges pillanat, de nem gyakran fordul elő, hogy ezt a pillanatot kamera is megörökíti. Eugénia brit királyi hercegnőnek volt szerencséje megörökíteni fia, August első lépéseit a hosszú hétvégén, melyet Instagramján is megosztott.

A II. Erzsébet brit királynő és Fülöp herceg unokája unokája által készített képeken az 1 éve kisfiú hol egy nárciszmezőn sétál, valószínűleg még igen bizonytalanul, hol Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank között teszi meg első lépéseit.

Az imádnivaló pillanatfelvételen Eugénia hercegnő kényelmes, szivárványokkal díszített tréningruhában látható, ami tökéletes a kisgyermek kergetésére. Fia is kifogástalanul néz ki kék, kötött pulóverében, zöld khaki nadrágjában és Nike edzőcipőjében.

A családi hétvégén Beatrix brit királyi hercegnő, valamint Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyermekeik is jelen voltak miután az egész család a windsori kastélyba utazott, hogy a királynővel töltsék a húsvétot.

A királyi családnak sűrű hete volt, hiszen csütörtökön részt vettek a nagycsütörtöki istentiszteleten és az éves húsvétvasárnapi istentiszteleten. II. Erzsébet egyik eseményen sem vett részt, ami fokozta azon aggodalmakat, hogy a nyáron kihagyja a platina jubileumi eseményeket.

A hagyományokhoz hűen a család a Szent György-kápolnában tartott istentisztelet után visszatért a windsori kastélyba, ahol a szokásos négyfogásos vacsora, többek között a klasszikus báránysült várta őket. A szokásos kötelezettségeken túl a család a hírek szerint húsvéti tojásvadászatot is rendezett a fiatal királyi családtagok számára.

Nyitókép: Twitter / PA MediaPA Media