Illusztráció

Tematikus esttel indítja az őszt az ikonikus kastélyszálló

A BOTANIQ Turai Kastély és a CigarTower közös tematikus estjén az ízeké, az illatoké és a feltöltő kikapcsolódásé lesz a főszerep!


Valahol már öt óra van – ahogy mondani szokás, amikor előre szeretnénk hozni a happy hour kezdetét – így lesz ez szeptember 15-én is, amikor már délben kezdetét veszi a BOTANIQ Turai Kastély és a CigarTower különleges Szivarestje. A vendégeket érkezéskor welcome drink és a nap sztáritala, a kastély saját, hordóban érlelt Negronija várja, majd ezt követően szabadon választható programokon vehetnek részt.

Sir Winston Churchill vallotta azt, hogy

„a hosszú élet titka: whisky, szivar és semmi sport!”

– azokat a szivarrajongókat, akik csupán a sportmegtagadásban nem tudnak vele egyetérteni, teniszezésre és egyéb szabadtéri játékra invitálják, azokat pedig, akik mindennel egyetértenek vele, egy pihentető wellnessezésre.

Mindezzel párhuzamosan egészen 16 óráig a piknikezés és a nagy beszélgetések helyszínévé válik a kastély tíz és fél hektáros, gyönyörű parkja, ahol méltóságteljes ősfákat csodálhatunk meg teljes pompájukban még a téli álmuk előtt.

És ha már álmok: 16 órakor három autócsoda – egy Jaguar E-Type, egy Ferrari 456GT és egy BMW Z8 –, valamint két remek szivar, a 2018-as limitált kiadású Bolívar Soberano és a 2015-ös limitált szériás Ramon Allones kerül reflektorfénybe.

18 órától Csetényi Csaba, a CigarTower alapítója a londoni szivarvilág két meghatározó alakjával, Greg Horvath és Szabó Attila szivarsommelier-kkel tart érdekfeszítő kerekasztal-beszélgetést. Ezt követően pedig, 19 órától kezdetét veszi a vacsora, melyen a vendégek háromfogásos menüt és az ételek mellé párosított italokat ízlelve élvezhetik a kastély termeit betöltő élőzenét, melyet DJ Tony Varga és Lois Viktor Jr., valamint Vázsonyi János szaxofonos szolgáltatnak.

Az estnek itt még nem kell véget érnie: az esemény foglalható superior és deluxe szobákkal együtt is – azoknak pedig, akik inkább otthon térnének nyugovóra, felkínálják transzferszolgáltatásukat.

További információ:https://cigartower.hu/szivarest

Nyitókép: Shutterstock