A Gerbaud névadója, Gerbeaud Emil eredeti receptje alapján készült Gerbeaud szelet

Ezek az idei év legjobb magyar cukrászdái

A Dining Guide nemrég megjelent tízes listáján az ország legjobb budapesti és vidéki cukrászdái szerepelnek.

Idén ismét a tavalyi győztes Mihályi László váci desszertszalonja, a Mihályi Patisserie áll az első helyen a listán, mely valójában nem rangsor, hanem egy ábécé szerint rendezett felsorolás, írja a 24.hu.

Az ország tíz legjobbja az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauza szerint:

  • Mihályi Patisserie
  • Auguszt József Cukrászdája
  • Bergmann Cukrászdák
  • DesszertNeked Formációk
  • Dolcissima
  • Gerbeaud
  • Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda
  • Kollázs Brasserie & Bar Patisserie
  • Málna The Pastry Shop
  • Mónisüti
A vidéki TOP 10:
  • Mihályi Patisserie
  • Apátsági Rege Cukrászda
  • Bergmann Cukrászdák
  • Desszertem
  • Édes Piros Desszertvilág
  • Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda
  • Kiss-Virág Cukrászda
  • Mónisüti
  • Sakura Cukrászda és Reggeliző
  • Százéves Cukrászda