Steven Tyler

74 évesen elvonóra megy az Aerosmith frontembere

A 74 éves Steven Tyler önként jelentkezett egy programba, miután lábműtétet hajtottak végre rajta, és "a folyamat során szükségessé vált a fájdalomcsillapítás".

„Steven Tyler önként belépett egy rehabilitációs programba, miután "nemrég visszaesett”

– áll a zenekar által közzétett közleményben.

E szerint a 74 éves veterán rocker egy lábműtétet követően lépett be egy kezelési programba, amely fájdalomcsillapítást igényelt.

„Mint azt sokan tudjátok, szeretett testvérünk, Steven évek óta dolgozik a józanságán. A színpadra való felkészüléshez szükséges lábműtétet és a folyamat során szükséges fájdalomcsillapítást követően nemrég visszaesett, és önként belépett egy kezelési programba, hogy az egészségére és a felépülésére koncentrálhasson”

– olvasható az Aerosmith Facebook-oldalán.


Tyler egész karrierje során nyíltan beszélt a szerekkel való küzdelmeiről, és többször is belépett elvonókúrára, először 1988-ban, a bandatársai sürgetésére először látogatott el egy programra.

„Sok évembe telt, mire túltettem magam azon a dühön, hogy [a zenekar] elküldött a rehabra, miközben ők nyaralni mentek. De ma már azért a pillanatért ... hálás vagyok és köszönettel tartozom nekik a józanságomért”

– nyilatkozta Tyler a Haute Livingnek egy 2019-es interjúban.

A zenész rehabilitációja miatt az Aerosmith a zenekar közleménye szerint lemondja az összes júniusi és júliusi Las Vegas-i koncertjét.

A közlemény nem említette külön az Aerosmith szeptember 8-i, Fenway Parkban tartandó koncertjét, de a zenekar reméli, hogy szeptembertől kezdve folytatni tudja a 2022-es koncertjeit.

A közleményt az Aerosmith azzal zárta, hogy megköszönte a rajongók megértését és Tyler támogatását.

„Lesújtó, hogy sokaknak kellemetlenséget okoztunk, különösen a leghűségesebb rajongóinknak, akik gyakran nagy távolságokat utaznak, hogy átélhessék a koncertjeinket. Köszönjük a megértéseteket és a Steven iránti támogatásotokat ez idő alatt.”

Nyitókép: WireImage for Kaaboo Del Mar via imageSPACE / Christopher Victorio