Johnny Depp

Új mérföldkő a Depp/Heard-perben: Donald ​Trump neve is felmerült

Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere április 11-e óta folyamatosan tart, a színészközösség tagjai közül pedig már többen kifejtették álláspontjukat az üggyel kapcsolatban. Amire legkevésbé sem lehetett számítani, hogy a témában Donald Trump neve is feltűnik. Mi köze van neki mindehhez?


A két színész közötti pereskedés Heard publikálásával indult, mely során egy újságban közölte, hogy családon belüli erőszak túlélője, mivel Depp rendszeresen bántalmazta őt testileg és lelkileg. A továbbiakban éppen ezért a férfi visszaperelte volt feleségét rágalmazás miatt. Állítása szerint az ügy hiteltelensége és sajtóértéke miatt megfosztották őt karrierjétől, valamint egyik legnagyobb szerepétől, Jack Sparrow kapitánytól is. A stúdió és a színész közti ellentétről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

A Virginiában zajló jogi csatározás során mindkét fél magánéletébe belemásznak, hogy fényt derítsenek az ellentmondásos állítások közti igazságra. A férfi 50 millió dollárért perel, míg Heard 100 millió dollár reményében harcol az igaza mellett.

A sztárvilág kulcsfigurái közül már nagyon sokan kifejtették véleményüket a témában, többségük pedig már állást is foglalt a két fél között. A legmeglepőbb, hogy az Egyesült Államok volt elnöke, Donald Trump is mérlegelte a történéseket a maga módján. A határozott véleményét Truth Social nevű platformján osztotta meg.

„Figyelte valaki a Johnny Depp/ Amber Heard pert? Milyen kedves pár. Először is, Johnny beperelte őt, mert írt egy cikket egy aprócska folyóiratban, amit gyakorlatilag senki sem olvasott, mert nem akart rossz hírverést. Hogy jött ki ez a dolog? A nő viszontperelt 100 millió dollárra. A vád egyszerre sok és pikáns, a legszebb közülük az, hogy (Heard) megdobta egy üveggel (Deppet), és az üveg kivágott egy darabot a férfi ujjából.Vajon újra összejönnek és boldogan élnek majd BÉKÉBEN?"

— olvashatjuk a bejegyzésének szavait a Marie Claire cikkében.

Az ügy súlyossága miatt hosszú —akár négy hetes — tárgyalási időszak vár az ellenfelekre, melynek az eddigi kulcspillanati egy korábbi cikkünkben olvashatók.

Nyitókép: Getty