Jennifer Garner 2017. október 18-án New Yorkban

Készítsd el Jennifer Garner nyári koktélját mindössze 2 hozzávalóból

Könnyű, olcsó, mennyei – és alkoholmentes.


Sokféleképpen élvezhetünk egy alkoholmentes italt a nyári szezonban. A tequila nélküli fagyasztott margaritáktól kezdve a szénsavas és gyümölcsös üdítőkig, idén nyáron talán még a koktélok helyett is jobban szeretjük a mocktailokat – és néhány híresség is egyetért ezzel.

Jennifer Garner a hétvégén egy Angel City FC-focimeccsen szurkolt lelkesen, melyre saját mocktail-kreációval készült. Instagram-sztorijában megosztott egy fotót magáról, amint a 2 összetevőből álló italát kortyolgatja, és szerencsére a receptet is azok számára, akik ki akarják próbálni.

Garner mocktailjának elkészítéséhez mindössze erre két összetevőre, áfonyalére és szódára vagy ásványvízre lesz szükséged.

Garner eredetileg 2020-ban osztotta meg ezt a receptet egy Instagram-storyban, hozzátéve, hogy igazi csemege a COVID időkben.

A színésznő a videóban először majdnem teljesen megtöltötte a poharát San Pellegrino szénsavas vízzel – de bármilyen szénsavas víz megteszi –, mielőtt hozzáadott volna egy kis áfonyalevet. Ezután megkeverte az italt, és már kész is a frissítő mocktail.

Tényleg csak ennyi kell hozzá, és kevesebb mint 5 perc alatt vidáman kortyolhatjuk ezt a bogyós gyümölcsös italt, némi jégkocka társaságában. Akinek pedig hiányzik belőle az alkohol, nyugodtan lehet kreatív és kedve szerint felöntheti valami kellemes, nyári itallal.