Elakadtál az esküvőszervezés lépéseiben? Ez a rendezvény segít! (x)

Elakadtál az esküvőszervezés lépéseiben? Ez a rendezvény segít! (x)

A közelgő esküvőről ábrándozva a legtöbben valószínűleg a felhőtlenül boldog pillanatokra, a lélegzetelállítóan szép menyasszonyra vagy a fergeteges ünneplésre gondolnak. Azzal, hogy milyen sok időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt igényel egy esküvő megszervezése, csak akkor szembesülnek a párok, amikor belefognak a szervezésbe. Ne aggódj, ha elakadtál az esküvőszervezés lépéseiben, ez a rendezvény biztosan segítségedre lesz!


Tavaszi Esküvő Kiállítás

A TavasziEsküvői Kiállítás, amely az ország legnagyobb esküvői kiállításaként jegyzett Őszi Esküvő Kiállítás „kistestvére”, azért hoz idén közel kétszáz esküvői szolgáltatót és programok sokaságát egy fedél alá két napra, hogy segítsék az életük legfontosabb napjára készülő párokat, leegyszerűsítsék számukra a rendkívül megterhelő esküvőszervezést.

A látogatók nem csak időt, hanem pénzt is tudnak spórolni a Tavaszi Esküvő Kiállításon. Napokkal, sőt, akár hetekkel is lerövidíthetik az esküvő szervezését, hiszen a rendezvényen egyszerre több tucat menyasszonyiruha-szalon és -tervező, ékszerész, fotós, videós, dekoratőr, esküvői helyszín, cukrász vagy zenekar kínálatával tudnak megismerkedni. A kiállítás kiadványában található Happy Bridal Days kuponokkal pedig 10-30% kedvezményt kaphatnak egyes kiállítók áraiból.

Programok

Az álomesküvőt megvalósító szolgáltatók kiválasztása közben hasznos és szórakoztató programok is várják a párokat. Az Esküvő Iskola keretében tapasztalt szakemberek tartalmas és hasznos kerekasztal-beszélgetéseit hallgathatják meg a „tanulók”, melyek segítenek nekik kiigazodni az esküvőszervezés legfrusztrálóbb kérdéseiben is. A „tanórákat” pezsdítő, formabontó, a hazai divatvilágban egyedülálló divatbemutatók követik.

Színpadunkon Magyarország kiemelkedő divattervezői, egy-egy formabontó show-n mutatják be menyasszonyi ruha alkotásaikat. Bálint Sára, Eliysian, Varga Viki, Ziggi, Noriluca, Grazia Store, Rami Wedding, Lautner design.

A Tavaszi Esküvő Kiállításra kedvezményes áron válthatnak jegyet az esküvőre készülők és a hazai divatvilág kedvelői az eskuvo-kiallitas-tavasz.hu honlapon.

Március 11-12. Hungexpo