Gatsby est fotója a Haris Parkban

Gatsby Night: Ezt a bulit neked találták ki, ha a 20-as évek Amerikájába vágysz!

Jay Gatsby 2023. február 11-én kinyitja a Buda szívében található Haris Park kastélyának kapuit, hogy egy éjszakára a 20-as évek Amerikájába repülhessünk egy igazi Gatsby Nightra.


A Haris Park bálterme átalakul, és kecsesen magára ölti a Roaring Twenties köntösét egy éjszakára: a kastély nagy sikerű, húszas évek ihlette partiját ismét megszervezik Gatsby segítői.

Ha te is vágysz rá, hogy egy éjszakára a 20-as évek Amerikájába visszarepülhess, amikor még szesztilalom volt érvényben, de a füstös lokálokban mégis hajnalig ropták a charlestont és a swinget a vendégek, kezükben egy pohár pezsgővel, akkor itt a helyed!

Az est folyamán zenei időutazás tanúi lehetünk és könnyedén végig járhatjuk mind a charlestone, a foxtrot vagy akár a ragtime waltz lépéseit is! A Gatsby Night az elegáns, de mégis felszabadult szórakozás mellett meglepetés showelemekkel is készül a jelenlévő közönség számára.

Az est folyamán modern kényelemmel és kiszolgálással, a kor hangulatát megidéző fogásokkal, koktél- és pezsgőbárral készülnek a vendégek számára.

A jegyár pedig korlátlan étel-és italfogyasztást tartalmaz.

A 2023-es Gatsby Nightról további információkat itt találhatsz.

Ha ott szeretnél lenni ezen a különleges eseményen, akkor minél előbb vásárold meg belépőjegyedet, ugyanis a városban nincsenek titkok: hamar terjed a party híre!

  • Kapunyitás: 18:30
  • Kezdés: 19:00
  • Dresscode: Gatsby

Nyitókép: Haris Park