gerald ford elnok a feher haz elott a lanyaval es a kutyajaval

Ünnepeljük a golden retrieverek világnapját híres és cuki kutyákkal!

Ha kineveznénk az év legfontosabb ünnepnapjait, a golden retrieverek világnapja nem valószínű, hogy bekerülne a szűkített listába. Egy ilyen szürke februári hetet viszont elég prímán fel tud dobni, ezért összegyűjtöttük a világ leghíresebb golden retrievereit, hogy gyönyörködhessünk kedves, aranyszínű gombócokban.


Hogy egy kicsit feldobjuk magunkat, miután a tél utolsó hónapjába léptünk, és már mindenkinek fogytán az energiája és a türelme, nézegessünk híres kutyákat! A február 3-án ünnepelt golden retrieverek világnapját, azaz ennek a "rendkívül fontos ünnepnapnak" az apropóját ragadtuk meg, hogy néhány helyes és híres, aranyszőrű kutyát mutogathassunk. Jöjjenek a világhírű golden retrieverek!

Gerald Ford elnök kutyája, Liberty

Mert mi másnak is hívhatnák az épp regnáló amerikai elnök a Fehér Házban élő kutyáját, mint Szabadság? Ezen a képen épp azt örökítették meg, hogy Liberty jó honleányként nem kevesebb, mint kilenc utódnak adott életet 1975-ben, a First Daughter, Susan óriási örömére. Valószínűleg ezeknek az elnöki kiskutyáknak nem volt nehéz új otthont találni.

Ryan Reynolds és Baxter

Hollywood egyik legviccesebb figurájának nemcsak gyönyörű felesége és hasonlóan jó külsejű gyerekei vannak, de mindezt még egy tündéri kutyával is megkoronázta, hogy már tényleg szinte elviselhetetlen legyen nézni az életét. Bébi Baxternek nincs rossz dolga, az biztos, a gazdája, úgy tűnik, még a trambulinra sem engedi fel egyedül, nehogy unatkozzon.

Jackie Chan, JJ és Jones

A híres hollywoodi karatemesternek mindjárt két kifejlett példánya is van, akiket szívesen meg is mutat az instáján. JJ és Jones úgy tűnik, elégedetten viselik a celebkutya címet.

Tucker és Todd Budzyn

Akármelyik influenszer megirigyelni az apa-fia páros, Tucker és Todd többmilliós követőtáborát. Cserébe minőségi tartalmat nyomnak az ebek az interneten, ebben a virslis videóban sem fogunk csalódni! Valószínűleg a gazdik elég jól megélhetnek szőrös gyermekeik fizetéséből.

Watson és Kiko

Még egy influenszerpáros az Instagram kedvesebbik oldaláról. Bár Watson és Kiko egy hangyányit kevésbé népszerű, mint az előző apa-fia kutyakombó, azért még így is elég szép az egymilliós követőtáboruk. Sajnos azonban az instakutyusok élete sem csupa játék és kacagás, nemrég kiderült, hogy Kiko sajnos rákos, és épp ezen a héten, csupán néhány nappal a golden retriever világnap előtt elköltözött a kutyamennyországba, Watsont egyedül hagyva.

Nyitókép: Instagram/classicford_