Tudatos kikapcsolódás a város felett: Testi-lelki feltöltődés a megújult Normafa Hotelben

Tudatos kikapcsolódás a város felett: Testi-lelki feltöltődés a megújult Normafa Hotelben

Budapest legmagasabb pontja különleges energiákkal bír: A Normafa nem csak az erős energetikai mezőknek és friss levegőjének köszönheti népszerűségét, hanem a csodás panorámájának és a belvároshoz való közelségének is. A Gattyán György tulajdonában lévő, felújított Normafa Hotel ezeket az előnyöket ötvözi újragondolt, modern, mégis spirituális design hotelében.


A helyszín pozitív, kiemelkedő erejét már egy rövid ott tartózkodás alatt is azonnal megérzi az ember, egy hosszabb pihenés után pedig teljes megújulásban lehet része a szállóvendégeknek.

A létesítmény különleges atmoszférája miatt akár egyéni, akár páros kikapcsolódás ideális helyszíne lehet; az összkomfortos, speciálisan kialakított szobák, a prémium, szezonális ételkínálat, valamint a minden igényt kielégítő spa & wellness részleg a tökéletes feltöltődés helyszínévé varázsolják a Svábhegy természetközeli szállóját.

A helyszín -adottságai és a feltöltő energiája miatt- magán- és céges ceremóniák, esküvők megtartására éppúgy kiváló, mint nagyobb, tematikus, spirituális rendezvények, például speciális meditációs, feltöltő, tisztító események megrendezésére.

A Normafa Hotel felújítása során újragondolt elemek, mind a szobák berendezése, mind az anyaghasználat, a színek és formák harmóniája tovább erősíti a tér és az épület energetikai hatását. A komplex spa élmény, a panoráma szauna, a medence és a jacuzzi mellett a szálló több, különböző jógateremmel is rendelkezik, ami különféle foglalkozásoknak ad helyet: az ashtanga, hatha, vinyasa, bikram, és a kundalini jóga is a test-lelki feltöltődést, a teljes kikapcsolódást segítik.


Gattyán György hosszú évek óta elkötelezett híve és követője a kundalini jógának, az általa friss, spirituális szellemben újragondolt Normafa Hotel pedig tökéletes helyszíne az egész napos relaxációnak és a jóga gyakorlás általi önismeretnek. Így szeptember minden hétvégéjén, amerikai és magyar oktatók vezetésével, a kundalini jógáé a főszerep, ahová szállóvendégeket és napijegyes résztvevőket egyaránt szeretettel várnak:

A kundalini egy különleges, komplex jóga: a tudatosság és a hétköznapi ember jógájának is nevezett irányzat a spirituális és fizikai gyakorlást ötvözi, célja a tudatalattiban lévő blokkok, félelmek feloldása, a belső erő, a "kundalini energia" felébresztése és aktiválása ászanák (jóga pózok), pranayama (légzéstechnikák), meditáció és mantrák segítségével a magasabb tudatosság és spirituális megvilágosodás érdekében.


A hétvégét vezető amerikai oktató, Gian Randev elhivatott gyakorlója és tanítója e jógairányzatnak; Yogi Bhajan, a kundalíni jóga Indiából nyugatra hozójának követőjeként, Tej Khaur Khalsa közvetlen tanítványaként, tapasztalt és hiteles képviselője a fizikai gyakorlás mellett annak is, hogy korunk embere hogyan élhet teljes életet a stresszes hétköznapok kihívása mellett is.

Szakadj ki a hétköznapokból a Normafa Hotel szeptemberi jóga hétvégéin és vidd át a kapott tudást a mindennapokba, kerülj közelebb a teljességhez, nyílj meg a harmóniához!


„Szeresd önmagad annyira, ahogy szeretnéd, hogy mások szeressenek téged.”

Yogi Bhajan

(X)