Johnny Depp egy koncerten

Johnny Depp koncertezni szökött tárgyalásának szünetében

Johnny Depp rágalmazási pere volt felesége, Amber Heard ellen a napokban elérkezett a végpontjához, tehát az ellenfelek már csak az ítélet kihirdetésére várnak. A bírósági szünetben a színész nem tétlenkedett, hanem színpadra lépett zenélni egy régi barátjával.


Múlt héten Heard és Depp ügyvédjei elmondták záróbeszédieket és utoljára érveltek pártfogoltjaik mellett, így a tárgyalás végeredménye már kizárólag az esküdtszéken múlik. A döntéshozók pénteken kezdték meg a tanácskozást, majd két óra után halasztani kényszerültek a témát. A végeredményt kedden mondják ki.

A hirtelen jött szünetet az 58 éves színész nem akarta elszalasztani, így régi barátja, Jeff Beck koncertjéhez csatlakozott egy közös zenélés erejéig. Az előadásról készített felvételen jól látszik, hogy Depp igazán jókedvűen ment fel a színpadra, majd az énekes mellett gitározva előadták John LennonIsolation című dalát.

Heard közeli barátja, Eve Barlow nem nézte jó szemmel a zenélését. Úgy véli, hogy nem így viselkedik egy olyan ember, aki valóban családon belüli erőszak áldozata volt és aki az igazságszolgáltatás eredményét izgatottan várja. Miután az esküdtszék bejelenti, hogy ítéletet hozott, Heardnek és Deppnek egy órája lesz a beérésre, mielőtt felolvassák a döntést. Barlow érvelését arra alapozta, hogy Depp így elképzelhető, hogy meg sem jelenik az adott alkalmon.

„Szóval Johnny Depp Jeff Beckkel turnézik. Ma este Sheffieldben játszott, holnap és kedden pedig valószínűleg a londoni Royal Albert Hallban lép majd fel”

— olvashatjuk a szavait a RadarOnline cikkében.

A hat héten keresztül húzódó tárgyalások, tanúvallomások és hatalmas stressz után viszont az is elképzelhető, hogy a világsztár csak így akarta kiengedni a gőzt. Az utóbbi időszakban olyan emberek szólaltak fel nyilvánosan Depp mellett, mint Jason Momoa — aki egyébként sokáig próbálta megmenteni Heard állását is egy korábbi cikkünkben leírtak szerint —, valamint Kate Moss is tanúvallomást tett a színésszel való egykori kapcsolatáról.