Mel Gibson

Kövesd, merre jár Mel Gibson Magyarországon!

A színész jelenleg hazánkban forgatja a John Wick-filmek előzménysorozatát, a The Continentalt, akit egyre több helyen látnak megfordulni.

Először novemberben írtunk róla, hogy Mel Gibson Budapesten van, a színész akkor két hetet töltött a magyar fővárosban, és a hírekből úgy tűnt, esze ágában sem volt a szállodában gubbasztani szabad óráiban. A színész többek között a Kollázs nevű étteremben, illetve a Prime Steak & Wine nevű helyen is megfordult, ahol nyilván nagyon örültek neki:

A színészt múlt héten Balaton több pontján is látták, ahol családjával barangolt, többek között egy csopaki borászatban. Jásdi István, a borászat tulajdonosa elmondta, hogy teljesen váratlanul ért mindenkit a színész látogatása, aki a kollégák szerint nagyon közvetlen volt, egy órát beszélgetett velük és a végén, amikor közös fotóra kérték, még meg is lepődött, hogy felismerték.

A Balaton mellett Gibson Szentendrén is feltűnt, ahol a város egyik látványosságának számító játékboltba, a fából és textilből készült játékokra szakosodott Ezüsterdő Meseboltba látogatott el, és állt örömmel kamera elé az üzlet munkatársával, Várkonyi Zoltánnal.

Amellett, hogy Mel Gibson bejárja az országot, nemrég derült ki, hogy megmutatják majd neki a Magyar Passiót, Eperjes Károly filmjét.

Nyitókép: Corbis via Getty Images / Stephane Cardinale - Corbis