4 jel, ami rávilágít, hogy a párod már nem szeret téged

4 jel, ami rávilágít, hogy a párod már nem szeret téged

Szeret, nem szeret? Egészen kisgyerekkorunk óta, amikor az első szeret, vagy nem szeret játékot játszottuk foglalkoztat bennünket a kérdés. Párunk szeret-e még minket? Ha szeret is, szerelemmel, vagy csak megszokásból? Összegyűjtöttünk 4 jelet, ami egyértelműen mutatja: párod kiszeretett belőled.


Rád mutogat

Mikor az a bizonyos rózsaszín köd felszáll, meglátjuk párunk hibáit is. Azonban nem mindegy, hogy ezekre a hibákra hogyan reagálunk. Emlékezz csak vissza, hogy kerültél-e már olyan szituációba kedveseddel, amikor ő hívta fel a figyelmedet a hibáidra. Rámutatott azokra a belső, vagy külső tulajdonságaidra, amik idegesítik őt? Ha igen, akkor rossz hírem van.

Ha már egy levegőt szívni is rossz érzés a másikkal, akkor valószínűleg már nem úgy szeret minket, ahogyan régen, sőt, talán sehogyan se. Amikor elkezd rád mutogatni, akkor sajnos már nem szerelmes. Az az ember, aki igazán szeret téged, az a hibáidat is aranyosnak fogja tartani, nem hányja őket a szemedre és főleg nem kezd el bántani velük.

Nem keres

Ha eltűnik és a kommunikációt minimálisra fogja vissza, akkor az egy elég erős jelzés számodra, hogy már nem szeret téged. Persze vannak olyan élethelyzetek, üzleti út, fontos tárgyalások, amiknél érthető, ha párunk hosszabb ideig nem kommunikál velünk. Azonban, ha ennél többről van szó és már nem hív téged telefonon, nem is üzen neked, akkor sajnos a lelkesedése alább hagyott irántad.

Elfogynak a szavak

Azok a párok, akik szerelmesek még és szeretik egymást órákig tudnak csevegni a semmiről is akár. Persze ez csak a kívülállóknak tűnhet úgy, hogy a semmiről beszél a páros. Ők belül teljesen máshogyan élik meg. Az az ember, aki szeret téged, érdeklődik irántad. Kíváncsi a napodra és a legapróbb részleteke is, mint például arra, hogy mit ettél, vagy mit ittál aznap.

Azonban ha elfogynak a kérdések és a szavak is, az komoly gondot jelez. Ha már azon kapod magad, hogy néma csendben elsétáltok egymás mellett és a közös étkezésekkor is csak a telefonjaitokat nyomkodjátok, akkor rossz hírem van: elmúlt a szerelem, sőt a szeretet is.

Fizikai érintés visszautasítása

A testbeszéd az egyik legőszintébb és legárulkodóbb jel lehet számunkra. Ha az utóbbi időben azt veszed észre párodon, hogy akármikor hozzá érsz, kibújik alóla, esetleg egyenesen leveszi a kezedet magáról, akkor az egy erős jel a számodra, hogy már nem szeret téged. A szerelmes párok sülve-főve együtt szeretnének lenni és folyamatosan, akárcsak az ikrek, igénylik a testi kontaktust.

Ha egy férfinak elege van belőled, akkor már nem vágyik fizikai kapcsolatra, sőt az intimitásnak is simán ellenáll.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: Good Men Project