Két pohár pezsgő szilveszter

5 olcsó, de zseniális módja a szilveszterezésnek

Felnőttként a szilveszterek egyre erőltetettebbé válhatnak, így érthető, ha sok rossz újévi party után vágyunk a nyugalmasabb, és nem utolsó sorban az olcsóbb újévköszöntő estére. Ehhez adunk mi néhány ötletet.


Rendezzetek társasjáték bajnokságot

Hívj meg néhány barátot, és mindenki hozza el a kedvenc társasjátékát. Töltsétek az estét azzal, hogy végig játsszátok a klasszikus játékoktól egészen a mai modernekig. Rendezzetek belőle bajnokságot és a nyertesnek dobjatok össze egy közös élmény ajándékra.

Tartsatok filmezős estét

Számtalan remek filmet és sorozatot találhatunk már meg a streaming szolgáltatókon. Köztük rengeteg szilveszteri remekművel is. Ilyen például a Szilveszter éjjel, vagy a BÚÉK című filmek, amiket a Netflixen tekinthettek meg. Ehhez nincs is másra szükségetek, mint jó sok pattogatott kukoricára és egy két meleg takaróra.

Készítsetek időkapszulát

Szeretnél évekig emlékezni a 2022-es évre? Miért ne tölthetnéd az estét azzal, hogy egy kis cipősdoboznyi időkapszulát készítesz az eltelt évről, esetleg kinyomtatott fotókkal, rajzokkal, emléktárgyakkal, jegyekkel, vagy egy listával az év összes kedvenc kulturális pillanatáról, zenei megjelenéséről és nagy eseményéről? Remek módja annak, hogy felidézzük a legjobb pillanatokat, és egy kis hálaadásban sütkérezzünk. Ráadásul néhány év múlva visszatekinthetsz, és láthatod életed ezen évének egy kis pillanatképét.

Batyus este

Az ünnepek során mindenki hűtőjében felhalmozódnak a finomabbnál finomabb falatok, amiket a család már képtelen elfogyasztani. Ami még jó és ehető, azokat vigyétek el a szilveszteri házibuliba. Ha mindenki viszi otthonról azt, ami megmaradt, akkor hamar igen komoly terülj-terülj asztalkámat tudtok rendezni. Ez sokkal pénztárca kímélőbb és még a pazarlástól is megment minket.

Nézzetek tűzijátékot

A tűzijátékokat nem csak csinálni lehet, ugyanis már a saját kanapénk kényelméből is élvezhetjük, ahogyan mások durrogtatnak. Már rengetek élő adást tekinthetünk meg az interneten mások tűzijátékáról, amit tévében, vagy akár gépről is nézhetünk. De ha csak kimegyünk az utcára, biztosan látni fogunk néhányat a környezetünkben is.