A Star Wars: Galactic Starcruiser programlehetőség

Saját Star Wars-karakterünk bőrébe bújhatunk ebben az elképesztő élményparkban

A Disney World új, két éjszakán keresztül tartó élményében nem csak megmutatják számunkra a Star Wars univerzumát, hanem saját karakterünket, élettörténetünket és ruhastílusunkat is kitalálhatjuk, melyhez a helyszínen mindent biztosítanak. A filmbéli hangulat és az életre szóló élmény garantált.


Ki ne akarna részese lenni a világ egyik, ha nem a leghatalmasabb sci-fi univerzumának, a Star Warsnak? A Disney Company ezt az élményt szeretné megadni a rajongóknak, éppen ezért létrehoztak egy lehengerlő programot, melynek keretei közt a jelentkezők felszállhatnak a Halcyon csillagcirkáló fedélzetére, és ott élhetnek át egy életre szóló kalandot. A program a legújabb Disney-hotelben lesz majd, a floridai Orlandóban.

A hatásosság kedvéért a szervezők egy boltot is kihelyeztek a helyszínre, melyben az általunk kitalált karakter ruháit és eszközeit szerezhetjük be. Legyen szó a fekete csuhás palástokról, a padavanok tunikájáról vagy a pilóták menő dzsekijéről, a kreativitás egyszerűen határtalan.

A program kezdetén ki lehet találni azt a személyazonosságot, melyjel át szeretnénk élni a következő napok izgalmait. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő öltözet és a karakterünk személyisége, valamint mindenki nagy álma: egy saját, személyre szabott fénykard.

A Star Wars: Galactic Starcruiser névre keresztelt élménylehetőség március elsejétől lesz elérhető, viszont meglehetősen magas áron — 6 ezer dollárért, vagyis majdnem két millió forintért — lehet majd csatlakozni a játékhoz. Ennyiért egy csalaád szállhat meg a hotelben egy hétvégére, ami magasabb ár, mintha a hírhedten drága dubaji Burdzs al-Arabban laknának.


Nyitókép: Instagram/fun.things.orlando

Forrás: Luxurylaunches