woman in white bathtub holding clear drinking glass

Hova járnak a sztárok feltöltődni és megszépülni?

Ki tudná jobban, hogyan kell relaxálni, mint azok a hírességek, akik fotózásról meetingekre járnak, aztán a fellépések után megrohamozza őket a rajongók hada. Amikor pihenésre vágynak, olyan wellness-szállodákat keresnek föl, ahol minden gondjukat elfeledtethetik. Mutatjuk a kedvenceiket!


1.   Cal-a-Vie Health Spa

Mivel közel van Hollywoodhoz, így olyan sztárok keresik fel a szolgáltatásait, mint Natalie Portman, Julia Roberts és Oprah Winfrey. A fényűző épület olyan hatást kelt, mintha Amerikán belül egy kis, elszigetelt európai paradicsom lenne. Lehet aktív vagy akár pihetető programokon is részt venni, de az egészen biztos, hogy utána egy új ember fog vissza nézni ránk a tükörben.

2.   Gwinganna Lifestyle Retreat

Hugh Jackmen többször is átlépte a kapuit, és annyira megszerette, hogy társtulajdonosként befektetett. Nicole Kidman is visszatérő vendég az ausztrál hangulatú szállodánál, aminek fő tulajdonsága, hogy ökoturisztikai tanúsítvánnyal rendelkező oktatói mozgás-, organikus életvitel- és relaxációleckékén keresztül tanítják a vendégeket „tűrőképességre a modern világban”.

3.   We Care Spa

A léböjt és a vastagbélgyógyászat piacvezetőjeként a We Care Spa azt ígéri, hogy mindössze nyolc napra van szüksége a vendégeknek holisztikus üdülőhelyükön ahhoz, hogy jelentős pozitív változásokat tapasztaljanak magukon. Szimplán folyadékokkal való táplálkozás és mozgás révén fizikai és lelki kondíciót szerezhetnek az emberek, köztük olyan ismert alakok is, mint Matthew McConaughey és Ben Affleck.

4.   Miraval Spa

Oprah egyik kedvenc "menekülési helye". A pihentető részlegen egészen biztosan talál mindenki olyan elfoglaltságot, ami kitisztítja fejet és melengeti a lelket. — írta a Dujour.

5.   The Ashram

A Santa Monica-hegységben található oázis csupán egy röpke autóútra van Los Angeles belvárosától, így az ottani elit oda jár kikapcsolódni. Napközben a természetet, a túrákat élvezhetik az érintetlen paradicsomban, ejténként pedig önfejlesztő és meditációs tanfolyamokon lehet részt venni.

6.   SHA Wellness Clinic

A Madonnához és Demi Moore-hoz hasonló sztárokat vonzó gyógyászati központ Spanyolországban, Alicantében található. Itt meseszép táj mellett tehetjük le vállunkról a terheket. Az egészséges étrend mellett dohányzásmentes, méregtelenítő és alváshelyreállító programokba lehet becsatlakozni.

7.   Chiva Som

Neve azt jelenti, hogy 'Az élet menedéke'. Thaiföldön található, így tökéletes rejtekhely olyan híres emberek számára, mint Victoria és David Beckham. A felszolgált gyümölcsöket és zöldségeket mind-mind az üdülő saját kertjében termesztik.

8.   Golden Door

Bárki, aki részt vesz a Golden Door egyhetes programján, napi szobamasszázst, öt bőr- vagy testkezelést, valamint manikűrt, pedikűrt kap. A japán tematikájú wellness 350 hektáros zöld területén a vendégek megízlelhetik természet erejét és a szabadságot.

Ha többet szeretnél megtudni a megújulás témájáról, akkor keresd fel a Haszon Listák oldalát több hasznos információért.


Nyitókép: Unsplash/engin akyurt