Különböző nemzetiségű, boldog emberek állnak egymás mellett

Ezek a világ legszexibb akcentusai egy felmérés szerint

A legtöbb esetben a vonzalom kiszámíthatatlan. Biztosan veled is előfordult már, hogy valaki olyan iránt vonzódtál, akiről korábban azt gondoltad, hogy nem tudnál. Ezek sokszor megmagyarázhatatlanul alakulnak, kivéve, ha az akcentusról van szó. Egy felmérés alapján ugyanis vannak egyértelműen szexi akcentusok, amikért nők milliói rajonganak.


Egy 5000 amerikai nőn végzett felmérés alapján kiderült, hogy melyek a legvonzóbb, legszexibb akcentusok. A kutatást végző OnePoll csoport szóvivője elárulta, melyek ezek és szerintük miért pont ezek az akcentusok győzedelmeskednek.

Azt már régóta tudjuk, hogy a brit akcentus valami furcsa és megmagyarázhatatlan módon elvarázsolja a nőket, főként az amerikai nőket, most azonban kiderült, hogy a legszexibb akcentus mind közül az ír.

A szóvivő így nyilatkozott:

„Az ír akcentus már évek óta a top ötben van”

– mondta a DublinLive-nak.

Ezután második helyen végzett az olasz akcentus, a skót a harmadikon és végül a francia és az ausztrál akcentus zárta a TOP5 listát.

A kérdésre a válasz, ami a kutatás során felmerült - hogy egy férfi akcentusa ténylegesen befolyásolja e a férfi esélyeit a nőknél -, az, hogy IGEN!

A nők bő háromötöde elismeri, hogy könnyedén elcsábítja egy dögös akcentusú férfi. Kétötödük pedig azt állítja, hogy a kellemes, számára tetsző akcentust választaná a kellemetlen helyett.

TOP 10-es akcentus lista:

  1. Ír
  2. Olasz
  3. Skót
  4. Francia
  5. Ausztrál
  6. Brit
  7. Svéd
  8. Spanyol
  9. Walesi
  10. Amerikai

Nyitókép: Shutterstock