Vilmos herceg és Katalin hercegné a Centrepoint Camberwell Foyerben 2011. december 21-én Londonban

Elcsípték: videón, hogy bulizott Vilmos herceg

Úgy tűnik, Vilmos nemcsak Wales, hanem a táncparkett hercege is! A királyi család tagját Camdenben, a KOKO nightclubban csípték el a szemfüles vendégek, ahol barátjával, Guy Pellyvel engedte ki a gőzt.

Vilmos herceg pénteki napjának nagy részét a Royal Ascot lóversenyen töltötte feleségével, Katalinnal, majd este úegy szórakozóhelyre ellátogatva engedte el magát.

A 41 éves herceget világoskék ingben, sört szürcsölve kapták lesen, amint a balkonon éppen elektronikus zenére táncol az egykor színházként működő koncertteremben. Vilmos Lajos herceg keresztapjának, és jó barátjának, Guy Pellynek a társaságában élvezte a zenét, de egy harmadik, szintén kék inges férfi is feltűnik a videón. Ő minden bizonnyal James Meade, Sarolta hercegnő keresztapja lehetett, aki jó barátságot ápol a walesi herceggel és a hercegnével is.

Egy vendégnek sikerült levideóznia, ahogy a walesi herceg a duo Luniz amerikai hip-hop duó I got 5 On It című számát élvezi:

Vilmost már többször kapták lencsevégen táncolás közben, például Károly király és Kamilla királyné előző hónapban tartott koronázási ünnepségén, ahol többek között a kilencéves György herceggel, a nyolcéves Sarolta hercegnővel és 41 éves feleségével, Katalinnal bulizott, Take That, Katy Perry és Lionel Richie fellépése közben.

english dancing GIFGiphy

2017-ben pedig „udvaribolondnak” becézett gyermekkori barátjával, Guy Pellyvel mulatott egy svájci szórakozóhelyen. Pelly számos eseményen látható Vilmos mellett, a férfi ugyanis maga is birtokosa (volt) pár szórakozóhelynek, köztük a Kensingtonban található Mahikinek, vagy a nyugat-londoni Publicnak, Whisky Mistnek, illetve a Tonteriának.

Pelly esküvőjére egyébként Vilmos és Harry herceg is hivatalos volt, amiből azt pletykálják, hogy egy három napig tartó mulatság alakult, de barátságuk ékes példájának számított az az alkalom is, amikor Vilmos herceg 2015-ben kihagyta a megboldogult Erzsébet királynő karácsonyi vacsoráját, hogy támogatni tudja Pellyt apja temetési ceremóniáján.

Nyitókép: GettyImages

Forrás: DailyMail