LitterRobot ajándékötlet állatbarátoknak

5 fantasztikus ajándékötlet állatbarátoknak

Ha van olyan szeretted akinek mindene a háziállata, akkor lehet azzal tudod a legjobban meglepni, ha a kedvence számára veszel valami különlegeséget. Valószínűleg annak is örül, ha játékot veszel kutyájának, vagy egy képet a macskájáról. Hogy biztosan valami különlegeset tegyél a fa alá, itt van néhány tipp.


Alomtálca-takarító robot

Ha macskatulajdonos az ismerősöd, akkor úgy tudod igazán meglepni, ha a mindennapi kényes teendőit megkönnyíted. Persze nem arra próbálunk célozgatni, hogy te takarítsd ki helyette a cicaalmot, főleg, hogy az Autopets egy-egy terméke tökéletesen elvégzi mindkettőtök helyett ezt a munkát. A LitterRobot az összes alomtálca takarítási feladatot kipipálja, egy másik eszközük pedig – a Feeder-Robot – automatikusan adagolja kedvencének a beállított mennyiségű tápot.

Cuddle Clones

Ez a plüssállatokat gyártó vállalat a házi kedvencek tökéletes hasonmását készíti el minőségi anyagokból, az állat minden külső jegyét figyelembe véve. Nem csak kutyák és macskák esetében lehet a segítségüket kérni tőlük, bátran vállalnak ugyanis madár, ló vagy hörcsög „klónozást” is.

Táska az állat képével

A Staud egyedi készítésű táskáinak a különlegességük, amellett hogy praktikusak, hogy a háziállatod portréját helyezik el a termékeken. Nincs más dolgod, mint megrendeléskor elküldeni nekik az állatról több képet különböző pozíciókban, aztán már csak várnod kell, hogy megérkezzen és becsomagolhasd.

Versace kutyaruha

Hogyha igazán stílusos téli öltözéket szeretnél biztosítani szeretted kutyájának, akkor nem is kell tovább keresgélned, hiszen a Versace Medusa kutyaruhái annyira különlegesek, hogy biztosan örömet szerzel velük a megajándékozott gazdinak.

Portré

Keress egy tehetséges művészt, akit bátran felkérhetsz állatok portréjának elkészítésére. Bizonyára találsz olyan alkotót, aki szívesen elvállalja a feladatot, mivel ez nekik is egy különleges munka lehet. Az állattartók ennek nagyon örülnének, hiszen ez egy örök emléket nyújt számukra, emellett pedig egy gyönyörű dekorációs elem is lesz a lakásukban.

Nyitó: Instagram/thelitterrobot

Forrás: Robb Report