Nő ajakbalzsamot ken a szájára

Íme a 3 legjobb hidratáló ajakbalzsam 2022-ben

A hideg időjáráson kívül számtalan oka lehet annak, hogy ajkaink kiszáradnak és kirepedeznek. A belső tápláláson kívül - amit vitaminokkal, illetve kellő mennyiségű folyadékkal érhetünk el -, még a külső ápolásra is érdemes odafigyelni. Lássuk, hogy mely hidratáló ajakbalzsamok képesek csodát tenni ajkainkkal!


Bár árkategóriában ez a termék a luxusok luxusának számít, nem hagyhattuk ki listánkból, hiszen az ajakbalzsamok királynője. A La Mer termékében található egy innovatív „Miracle Broth” nevű összetevő, mely tengeri moszat, ásványi anyagok és tápanyagok keveréke, amely természetes erjedési folyamaton ment keresztül, így az ajkaink varázslatosan simává és hidratáltá válnak általa. Más szóval, ez az ajakbalzsam az legjobb, amihez hozzájuthatunk.

Kevés ajakbalzsam képes az olyan mértékű hidratálásra, mint a Sisley Paris csodaszere. Ez az ajakbalzsam hihetetlenül tápláló, megfelelően hidratál, és ami az ez egyik legfontosabb, egész éjszakán át képes a szájunkon maradni. Az olajok és a növényi vajak egyedülálló keverékének köszönhetően ajkaink babapuhává válnak reggelre. Télre az egyik legjobb választás lehet.

Carmex

Az ára megtévesztő lehet a Carmex ajakbalzsamnak, ugyanis fillérekért hozzájuthatunk bármely drogériában, ennek ellenére az egyik legjobb ajak hidratáló a piacon. A megújult formuláiban pedig már fényvédős ajakápolót is találhatunk. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy isteni illata van a különböző ízesítéseknek köszönhetően.

Nyitókép: Shutterstock