Fiatal barna hajú menyasszony parfümmel fújja magát

Ezek a tökéletes parfümök különböző menyasszony típusok számára

Az illatok képesek megragadni és őrizni bizonyos pillanatokat az életünkből. Nem véletlenül emlékezünk vissza sok történésre egy-egy illat miatt. Így érthető, hogy a menyasszonyok számára miért fontos annyira és miért is nagy dilemma az esküvői parfüm kiválasztása. Mi most segítettünk és összegyűjtöttük a tökéletes illatokat különböző menyasszony típusokra lebontva.


A romantikus - Chanel Allure

A Chanel illatok ikonikusak és nem lőhetünk velük mellé menyasszonyként. Ha szeretnél egy olyan illatot, ami kevésbé feltűnő, mint a Chanel No.5, akkor az Allure-t ajánljuk, amely, ahogy a neve is sugallja, gyönyörűen magával ragadó és romantikus illat.

Illatjegyek: mandarin, rózsa, vanília, bazsarózsa, és a cédrus kombinációja.

A klasszikus - Jo Malone Peony & Blush Suede Cologne

Nem véletlenül szeretik a menyasszonyok a Jo Malone illatait, de mind közül a legnagyobb kedvence az ifjú aráknak a Peony & Blush, amely a finom virágillatok leglágyabb fátyolát teremti meg. Gyengéd és jellegzetes anélkül, hogy túl erős vagy tolakodó lenne, ráadásul friss és nőies. Klasszikus választás a menyasszonyok számára.

A modern - Maison Francis Kurkdijan Baccarat Rouge

A Baccarat Rouge-nak megvan a maga rajongótábora, és leginkább a modern menyasszonyok kedvelik. Illatjegyeivel egyedülállóan lágy, cukorkás illat, amely mégis elegánsan hat a felnőttek számára.

Illatjegyek: sáfrány, jázmin, borostyánfa és cédrus.

A bohókás - Diptyque Philosykos Eau de Toilette

Ha te magad és az esküvőtök témája is bohókás és vidám lesz, akkor számodra ez a tökéletes menyasszonyi illat. A füge és a lágy földes jegyeknek köszönhetően egy naturális, természet közeli illat, mely a mezítlábas, nyári napokra emlékeztet minket.

A lágy - Dior J’Adore D'Eau

Ebből a parfümből hiányzik az alkohol, így már rögtön fújás után egy krémes, fehér virágillatot kapunk, mely puhasága a szirmokra emlékeztet minket, melyből az illat készült. Lágy, akárcsak az ara, aki majd viseli az esküvőjén.

Illatjegyek: neroli, jázmin, magnólia, rózsa gyengéd keveréke.

Nyitókép: Shutterstock

(Glamour)