Montres Breguet új órája

Hangolódj a Valentin-napra a Montres Breguet új órájával!

A világ még csak most kezdi kiheverni az ünnepeket és a szilveszter mindent elsöprő hangulatát, de a Montres Breguet óramárkánál már új idők járnak és egy nagyon limitált órakülönlegességgel álltak elő, ezzel is készülve a szerelem ünnepére, Valentin-napra.


A különleges darabot a történelem első karórája ihlette, amelyet 1812-ben Napóleon húgának, Caroline Murat nápolyi királynénak készítettek. Az egyedi kiadású Reine de Naples dizájnú óra színeiben a kék, piros és a fehér dominál, amikről a mai napra már nem egy hajóútra vagy üdülésre asszociálnak az emberek, ahogy régen. A márka sikeresen megváltoztatta ezeknek az árnyalatoknak a jelentését, és ma már a szerelem és a romantika elengedhetetlen jegyei — írta a Luxury Launches.

Az ékszernek is beillő darab alakzata ovális,

pereme pedig 128 gyémánttal van körberakva, hogy olyan hatást keltsen, mintha felhők vennék körbe a számlapot.

12 óránál piros pöttyök — amelyek a 45 órás üzemidőt jelzik — formájában jelenik meg a piros szín, ami 6 óránál visszaköszön egy dupla szívalakú másodpercmutatóban.

Egy romantikus tárgyat nem lehet elképzelni anélkül, hogy valami apró utalás ne lenne a Holdra és az éjszakai égboltra, ezért kék színben pompázik egy holdfázismutató az óra felső részén. A mesterművet vörös óraszíj teszi teljessé, amely egy 28 gyémánttal kirakott, fehéraranyból készült, összecsukható zárral van ellátva.

A karórából csupán 28 darabot gyártottak, szóval ajánlatos a lehető leggyorsabban lecsapni a legtökéletesebb Valentin-napi meglepetésre.