A Vespa és a SMEG elektromos robogója

A Vespa új robogója egyszerűvé teszi a piknikrandik megszervezését

Egy napsütéses napon nincs is jobb randiötlet, mint robogóval kimenni egy parkba, majd a puha fűben piknikezni. A Vespa egészen biztosan egyetért ezzel az elképzeléssel, és az új modellje — a SMEG konyhai eszközökkel foglalkozó céggel közösen — minden lehetséges kényelmet biztosít az ilyen programokhoz.


Az új elektromos robogó oldalpaneljei kinyithatóak, bennük pedig a jó szabadtéri étkezéshez elengedhetetlen eszközök rejtőznek. Találhatunk benne apró evőeszközöket, szendvicstartó dobozokat és termoszokat a meleg italoknak, valamint teljesértékű kenyérpirítót és borhűtőt is beszereltek a járműbe.

A speciális eszközöket a már említett oldalsó panelekbe rejtik a pótkerék helyére, mindemellett tálcákat is találhatunk, valamint sok egyéb tárolási lehetőséget. A borhűtő és a pirító a robogó saját, levehető akkumulátoregységével működik, melyet az ülés alá rejtettek.

A kismotor küllemileg egy nagyon kellemes hatást nyújt: apró, krómozott részletekkel és bőrdíszítéssel, valamint a műszerfalon található frissített érintésérzékeny kijelzővel büszkélkedhet, melyek a sebességmérő helyett vannak beszerelve, alatta pedig a SMEG márkajelzés csillog.

A modellt többféle pasztellárnyalatban lehet majd megvásárolni, bár a gyártásról egyelőre nincs szó, de remélhetőleg nemsokára mindenki számára megtapasztalható lesz az ilyenfajta piknikezés öröme.