Penelope a Bridgerton család sorozatában sárga ruhában áll

A Bridgerton család Penelopéja lebuktatta a sorozatot?

A Bridgerton család népszerű sorozatának sztárja, Nicola Coughlan, azaz Penelope egy sejtelmes Instagram-poszttal utalt a sorozat forgatásának folytatására. Ebből nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan folytatják a Netflix sikersorozatának forgatását és remélhetőleg mi is rövid időn belül láthatjuk.


A Netflix slágerének számító romantikus sorozat a 2020. decemberi premierje óta nagy sikert aratott. Tavaly márciusban mutatták be A Bridgerton család 2. évadját, amely akkoriban rekordszámú nézőt hozott (azóta a Stranger Things 4. évadja vette át az irányítást). Az utolsó évad Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) és Kate Sharma (Simone Ashley) közötti ellenséges, de ugyanakkor szerelmes románcáról szólt, ezzel követve a könyvsorozat mintáját.

A Bridgerton 3. évada azonban valószínűleg eltér a könyv eredeti sorrendjétől. Míg a harmadik Bridgerton-könyv a feltörekvő művész, Benedict Bridgerton (Luke Thompson) körül forog, addig a Netflix sorozata ugrik egyet, hogy Colint (Luke Newton) és Penelope Featherington (Coughlan) románcát hozza az élre. A Bridgerton első két évadja már előkészítette és építette Penelope Colin iránti szerelmét, a 2. évad fináléja pedig megalapozta kapcsolatuk folytatását azzal, hogy Colin nyilvánosan ecsetelte, udvarolna Penelopénak.

Bár a streaming szolgáltató kezdetben hallgatott a Bridgerton 3. évadának ütemtervéről, a Penelopét alakító színésznő Instagram-oldalán látszólag megerősítette, hogy a forgatás már javában zajlik.

A Bridgerton következő évadja már biztos alapokra építkezik, hiszen a közönség által már jól ismert karakterekre összpontosít a történet. Mi pedig bízunk benne, hogy a harmadik évadra kevesebbet kell várnunk, mint a másodikra.