Harry és Vilmos herceg, valamint Károly király 2005-ben

A Korona új évadára már keresik a megfelelő színészt Harry herceg szerepére

A Korona negyedik évadjában a második szereplőgárda munkája is véget ért, így a következő részekben új színészekkel találkozhatunk. A történet haladásával egyre közelebb kerülünk a napjaink történéseihez, a stúdió pedig már a megfelelő Harry herceghasonmást keresi.


Olivia Colman Erzsébet királynőjétől, Helena Bonham Carter Margit hercegnőjétől, Tobias Menzies Fülöp hercegétől és Josh O'Connor Károly hercegétől most már itt az ideje búcsút venni, ugyanis — ahogy azt a második és a harmadik évad váltásakor megszoktuk — új színészek bújnak a brit királyi család tagjainak bőrébe.

Érdemes viszont megjegyezni, hogy a harmadik és negyedik szezonban feltűnt Emma Corrin Diánaként hatalmas elismerést kapott a szakmában. Munkájáért Golden Globe-ot, a Screen Actors Guild díját és a Critic's Choice TV díját is elnyerte.

A következő két évadban az idő múlását tükröző, vadonatúj szereplőgárda fogadja majd a nézőket. Az eddigi hírek alapján biztosan feltűnik majd Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Lesley Manville, valamin Dominic West és Elizabeth Debicki is. A napokban viszont a Netflix egy kiírása lepte meg a rajongókat, miszerint már most keresik a tökéletes Harry herceg hasonmást a következő évadokra.

Robert Sterne, a Korona című Netflix-sorozat castingigazgatója egy kivételes fiatal színészt keres, aki a következő szériában eljátszaná HARRY HERCEGET. Ez egy jelentős szerep ebben a díjnyertes drámában, és erős fizikai hasonlóságot keresünk

— olvasható a felhívásban.

A továbbiakban azt is megerősítették, hogy a forgatás 2022 novemberében kezdődik az Egyesült Királyságban, és hogy nem szükséges korábbi profi színészi tapasztalat a munkához.

A színészkeresés nem sokkal azután látott napvilágot, hogy kitudódott, ki játssza majd Katalin hercegnét és Vilmos herceget. A fiatalabb walesi herceget a 16 éves Rufus Kampa játssza, az iskola utáni éveiben járó trónörököst pedig a 21 éves Ed McVey testesíti meg. A 19 éves Meg Bellamy Katalin hercegné lesz.

A Koronában a hatodik évadig nem lesz egyikük felnőtt változatát sem, tehát még várnunk kell egy kis időt, hogy mindannyiukat láthassuk akcióban.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire