money heist

Spinoff sorozattal tér vissza A nagy pénzrablás kedvenc karaktere

A sorozat rengeteg fantasztikus személyiséget felvonultatott, de kevesük ért el akkora hatást, mint Berlin. A készítők úgy érezték, több van még a karakterben, mint amit eddig elmondtak, így A nagy pénzrablás sztorijának befejezése után hivatalosan is bejelentették, hogy egy spinoff sorozat formájában további részleteket tudhatunk meg az életéből.


A rajongók az egyik legszomorúbb pillanatot élték át a szériában, amikor Berlin önfeláldozóan feltartotta a rendőrséget az első rablás után, ahol végül elesett. A nézők viszont annyira megkedvelték a karaktert, és az írók is úgy gondolták, hogy egy brilliánsan sokoldalú arcról van szó, hogy a további részekben is újra láthattuk őt visszatekintések formájában.

Elérkezett a december, szóval nemsokára lezárul az eddigi legnagyobb akció, ezzel pedig a széria is a végéhez ér. Viszont minden végzet valami újnak a kezdete. A streamingszolgáltató megerősítette, hogy egy külön spinoff formájában Pedro Alonso továbbra is feltűnik ikonikus szerepében.

„Tudom, hogy ezek az emberek (az forgatókönyv írói) minden lehetséges fordulatot megadnak a sorozatnak. A felelősség teher és börtön is lehet. Remélem, továbbra is lesz bátorságunk, hogy ezt a csodálatos energiát felhasználva mindent újra megkockáztassunk”

fűzte hozzá a színész.

A történetszál egyelőre nem világos: lehetséges, hogy az eddigieken bemutatott fiával közösen fog megjelenni, egy másik opció szerint pedig gyerekkorára vagy fiatal felnőtt korára összpontosítanak majd. Mindentől függetlenül a nézők egészen biztosan a képernyők elé ragadnak majd. És azt se felejtsük el, hogy a fő szál legjava még hátra van: az utolsó évad lezárását december harmadikától láthatjuk a Netflixen.


Nyitókép: Netfllix