Sarah Jessica Parker az És egyszer csak... című sorozatban

A rossz fogadtatás ellenére jöhet az új Szex és New York-sorozat 2. évada?

A pletykák szerint második évadot kaphat az És egyszer csak..., hogy bebizonyíthassa, tud a mostaninál jobb lenni.

A rossz kritikák és a negatív hírverés után úgy tűnik, új esélyt kaphat a nálunk az HBO GO-n látható sorozat, írja a Page Six. Az És egyszer csak...részeit a kritikusok és a rajongók is furcsának és szörnyűnek minősítették, ennek ellenére a lap forrásai szerint nagy a valószínűsége egy lehetséges második évad elkészültének.

„A kreatív beszélgetések még nem történtek meg, de mindenki jól érzi magát a műsorban"

– nyilatkozta a forrás.

Egy másik iparági bennfentes szerint azért lehetséges a folytatás, mert az alkotók be akarják bizonyítani, hogy egy második évadot erősebbé tehetnek, és hogy jogos volt visszahozni a sorozatot.

A tízrészes sorozatból már csak két edizód van hátra, de az HBO Max még nem jelentette be, hogy a sorozat visszatér-e.

A sorozat jövőjével kapcsolatos kérdések azután merültek fel, hogy a Mr. Biget alakító Chris Noth szexuális zaklatási botrányba keveredett nem sokkal a sorozat decemberi premierje után. Bár Noth karaktere az első epizód végén meghal, lett volna még egy jelenete az utolsó részben, ám ezt az alkotók kivették az ügy után. Erről, a némileg spoileres részletről ebben a cikkünkben írtunk hosszabban.

A folytatás nyilvánvalóan azon is múlik, mekkora a sorozat nézettsége. Költséges műsor elkészítéséről van szó, így az HBO Max-nak látnia kell, hány előfizetőt hozott az És egyszer csak... – és hány előfizető nézte a további részeket hetente.

Michael Patrick King, a sorozat írója és executive producere egy korábbi interjúban úgy fogalmazott, nem tudja, lesz-e folytatás, le kéne ülniük beszélgetni a színészekkel.

Nyitókép: Pinterest