Animációs mesék falra festve

3+1 animációs sorozat, ami filmet érdemelne

A legtöbb animációs sorozatok mindössze fél óra alatt is képes remekül szórakoztatni minket. Azonban akadnak olyanok is, amikből képesek lennénk egy teljes filmet is megnézni, mégsem készült még belőlük ilyen verzió. Lássuk, hogy mely animációs sorozatok érdemeltek volna meg egy másfél órás filmet.


Family Guy

A Family Guy amerikai szituációs komédiát már több mint 20 évvel ezelőtt mutatták be és azóta is töretlen a sikere. A Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki meséje óta ez volt az első animációs sorozat, amit Emmy-díjra jelöltek, ráadásul már tizenkét alkalommal.

A film lehetséges sikerét az is remekül mutatja előre, hogy azok voltak a Family Guy eddigi részei közül a legkedveltebbek, melyek egy történetet meséltek el több részen keresztül. Így egy hosszabb játékfilmnek hatalmas sikert lehet jósolni.

Johnny Bravo

Az önmagát szexinek és hódítónak képzelő Johnny Bravo karaktere négy évados futása alatt kellően belopta magát a nézők szívébe. A Carton Netwoork nézőinek ebben a korszakban az egyik kedvenc figurájává vált az egoista és bugyuta srác.

Évek óta keringenek a pletykák egy lehetséges élőszereplős filmről Dwayne Johnson főszereplésével, de semmi konkrétum soha nem derült ki. Közel két évtizednyi várakozás után egy Johnny Bravo film igazán kárpótolhatná az animációs sorozat rajongóit a várakozásért.

Amerikai fater

Bár a Family Guy mindig is Seth MacFarlane legikonikusabb alkotása lesz, az Amerikai fater vitathatatlanul a leginkább alulértékelt. Egy játékfilmhez tökéletesen illene, inkább cselekmény vezérelt szerkezettel és bohózatos elemekkel, amelyek könnyebben adaptálhatók a mozihoz.

Mielőtt Mike Barker távozott volna a műsor készítéséből 2013-ban, szó esett egy potenciális film készítéséről az Amerikai Fater-ből, így mi ennek a folytatására látjuk a legnagyobb esélyt.

Kalandra fel!

A Kalandra fel! egy olyan epikus regény, amely kiadására csak a Cartoon Network volt képes. Furcsa humorérzékével, szórakoztató szereplőgárdájával és egyedi világképével évek óta rabul ejti a rajongókat. Mivel a sorozat irtó népszerű és kiterjedt világgal rendelkezik, adott lenne egy folytatás játékfilm formájában.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: Screenrant