Audrey Audrey Hepburn fiával, Sean Ferrerrel

Így reagált Audrey Hepburn fia arra, hogy Rooney Mara fogja alakítani az anyját

Nemrég derült ki, hogy Luca Guadagino rendezésében önéletrajzi film készül Audrey Hepburnről az Apple gyártásában, melyben Rooney Mara alakítja majd a színésznőt.

További információkat egyelőre még nem lehet tudni a készülő produkcióról, melyről Audrey Hepburn fia, Sean Ferrer sem tudott a New York Post híre szerint.

„Nem tudtam a projektről.Rooney egy gyönyör"

– nyilatkozta nemrég Ferrer a Fox Newsnak.

Sean Ferrer éveket töltött azzal, hogy életben tartsa édesanyja emlékét és örökségét. Audrey Hepbur 1993-ban, 63 évesen hunyt el rákban. 2020-ban Ferrer és felesége, Karin gyerekkönyvet írtak Little Audrey's Daydream (A kis Audrey álmodozása) címmel. A könyv bepillantást nyújt Hepburn Hollandiában töltött gyermekkorába a háború ideje alatt, amikor arról álmodozott, hogy hollywoodi sztár legyen.

Ferrer korábban úgy fogalmazott, azt akarta, hogy a könyv megmutassa, anyja „milyen figyelemre méltó ember volt”.


„Folytatni akarom a történetének mesélését. Folytatni akarjuk azt a munkát, amivel a legjobban törődött. Nagyon büszke volt arra, hogy hozzájárulhatott bizonyos dolgokhoz és tehet valamit, különösen a gyerekekért”

– tette hozzá Ferrer.

Annak a híre, hogy Rooney Mara alakítja majd Hepburnt, nem mindenkinek tetszett. Sok rajongó abban reménykedett, hogy az Emily Párizsban főszereplője, Lily Collins alakítja majd Hepburnt.