Mozi nézőtér, illusztráció

Nem szűnik meg a MOM Park mozija, csak átalakul

Új üzemeltetővel fog újranyitni a Cinema Pink a Mom Parkban.

Bár múlt héten arról írtunk, hogy végleg bezárt a bevásárlóközpontban található mozi, a 24.hu információi szerint az nem zár be véglegesen, hanem új menedzsmenttel működik a továbbiakban.

Az elmúlt napokban megjelent hírekkel ellentétben nem zár be véglegesen, hanem új menedzsmenttel működik a továbbiakban a MOM Park mozija, amely néhány hetes felújítás és átalakítás után kora ősztől kibővített programkínálattal várja a mozirajongókat. A CinemaMOM névvel újrainduló mozit a továbbiakban a Pannonia Movie Kft. üzemelteti. Az ő nevükhöz fűződik a XV. kerületi Pólus Mozi is, amelyet 2017 óta üzemeltetnek, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertaiment filmforgalmazó is

– olvasható a közleményben.

A megújult moziban a szokásos premierfilmes kínálat mellett eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok is műsorra kerülnek majd, valamint koncertfilmek is láthatók lesznek a CinemaMOM műsorán, de azt ígérik, iskolai csoportos vetítéseket és bábszínházi programokat is tartanak majd.