Az Emily Párizsban 2. évadának plakátja

Ez a szereplő is visszatér az Emily Párizsban 3. évadában

Új hírek érkeztek a népszerű netflixes sorozat háza tájáról.

December végén debütált a Netfixen az Emily Párizsban 2. évada, és nem sokkal később derült ki, hogy jön a 3. és a 4. évad is.

Az utolsó részekben az amerikai Emily (Lily Collins) továbbra is a francia fővárosban próbálta felvenni az európaiak rimusát, miközben iskolapadba kényszerült, és újrajárta a kezdő francia nyelvtanfolyamot. Itt ismerkedett össze a jóképű, brit Alfie-val, de francia barátnője, Camille volt pasijával, Gabriellel (Lucas Bravo) sem tisztázott még mindig, mi is van köztük.

Kalandok sora követi, majd az évad újabb csavarral ér véget. Az utolsó jelenetben Emilynek választania kell a Saviour's chicagói irodájában régóta várt előléptetés és a francia főnöke, Sylvie vadonatúj párizsi ügynökségénél felkínált munka között.

De mi várható az új évadban? Úgy tűnik, Emily szerelmi élete továbbra is bonyolult lesz, miután a produkció nemrég megerősítette, hogy az Alfie-t alakító Lucien Laviscount a következő évadban is visszatér, és vendégszereplőből sorozatszereplővé léptették elő. A bejelentés az Emily Párizsban panelbeszélgetésén hangzott el a Paley Festen, derül ki a Deadline híréből.

A Londonban született és nevelkedett Alfie a 2. évad végén visszatér az Egyesült Királyságba, Emily pedig épp azon van, hogy felfedje valódi érzéseit Gabriel iránt. Ez végül nem történik meg, miután kiderül, hogy Camille visszaköltözött Gabrielhez.

Hogy Emily milyen döntést hoz, egyelőre nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy mikor kezdik forgatni az új évadot, illetve mikor láthatjuk őket.

Azzal kapcsolatban, hogyan dönt Emily, Collins korábban a People-nek azt nyilatkozta, ezt még ő maga sem tudja.

„Nagyon örülnék a lehetőségnek, hogy megcsináljam a 3. évadot. Még én sem tudom, hogyan választott Emily. Folyamatosan kérdezgetem. De bármilyen választás is legyen, tudod, hogy tele lesz drámával, divattal, na, meg sok mókával és romantikával."

Darren Star, a sorozat showrunner sejtelmesen csak ennyit mondott a folytatásról.

Nagyon erős elképzelésem van arról, hogy Emily mit választ, és azt hiszem, a helyzet az, hogy nincs megfelelő választás. Nincs olyan választási lehetőség, amely mindent megold és mindenkinek tetszeni fog. És szerintem Emily is... szeret mindenkinek a kedvére tenni, de olyan döntést fog hozni, amitől néhány ember boldogtalan lesz, így majd ezzel is meg kell küzdenie a következő évadban"