Lily Collins az Emily Párizsban című sorozat 3. évadában

Sok izgalmat tartogat az Emily Párizsban új évada - előzetes

Megérkezett a decemberben látható 3. évad hivatalos előzetese.


Azt eddig is tudtuk, hogy december 21-én debütál az Emily Párizsban 3. évada a Netflixen, – sőt, a streamingszolgáltató már a negyediket is berendelte – de egészen idáig sok információt nem lehetett tudni a folytatásról. Az előzményekről és az eddigi információmorzsákról korábbi cikkünkben írtunk.

Hogy rázós idők jöhetnek a főszereplő Emily számára, abban nem kételkedtünk, a friss előzetesből pedig úgy tűnik, a nő nehéz választás előtt áll.

A sorozat második évada több kérdéssel is zárult, Emilynek nemcsak két ország, hanem két munka és ugyanennyi férfi közül is kell választania.

Természetesen, az új évad előzeteséből sem derül ki semmi erre vonatkozólag, de az Emilyt alakító Lily Collins korábban elmondta, még ő maga sem tudja, milyen döntést hoz a karaktere.

„Nagyon örülnék a lehetőségnek, hogy megcsináljam a 3. évadot. Még én sem tudom, hogyan választott Emily. Folyamatosan kérdezgetem. De bármilyen választás is legyen, tudod, hogy tele lesz drámával, divattal, na, meg sok mókával és romantikával."

Darren Star showrunner a második évad után adott interjújában elég sejtelmesen nyilatkozott:

Nagyon erős elképzelésem van arról, hogy Emily mit választ, és azt hiszem, a helyzet az, hogy nincs megfelelő választás. Nincs olyan választási lehetőség, amely mindent megold és mindenkinek tetszeni fog. És szerintem Emily is... szeret mindenkinek a kedvére tenni, de olyan döntést fog hozni, amitől néhány ember boldogtalan lesz, így majd ezzel is meg kell küzdenie a következő évadban"

Nyitókép: Instagram