Robin Wright és Tom Hanks a Forrest Gump cymű film egyik jelenetében

Újra összeáll a Forrest Gump stábja

Tom Hanks és Robin Wright új filmet forgat a Forrest Gump rendezőjével.


Forrest Gump anyukájának igaza volt, amikor azt mondta, hogy az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle. Ez történt a minap, amikor kiderült, hogy a 66 éves Tom Hanks és az 56 éves Robin Wright újra együtt tűnnek majd fel a filmvásznon, közel harminc évvel azután, hogy a Forrest Gumpban szerepeltek. Ráadásul a rendező is ugyanaz, sőt, Robert Zemeckis mellett a Forrest Gumpot is jegyző Eric Roth lesz a produkció forgatókönyvírója.

Az új film Richard McGuireHere című képregényének adaptációja, melyhez állítólag a stáb új, hiperrealisztikus technológiát fog használni, beleértve a mesterséges intelligencia által generált arcpótlást és öregedésgátlást, hogy a két sztár fiatalabbnak tűnjön a filmben.

McGuire képregénye egy egyedülálló tér történetét meséli el évszázadokon keresztül. A filmadaptációban Hanks és Wright karakterei évtizedeken át mutatják majd be életük különböző szakaszait, így a film különböző pontjain más-más korúnak kell majd kinézniük.

„Mindig is vonzott a technológia, amely segít elmesélni egy történetet. A Here esetében a film egyszerűen nem működne anélkül, hogy a színészeink zökkenőmentesen átváltoznának önmaguk fiatalabb verzióivá. A Metaphysic mesterséges intelligencia eszközei pontosan ezt teszik, olyan módon, ami korábban lehetetlen volt!”

– nyilatkozta Zemeckis a Variety-nek.

A lap szerint a New Englandben játszódó film egy történet a szerelemről, veszteségről, reményről, küzdelemről és örökségről. A film további szerepeiben Paul Bettany és Kelly Reilly lesznek láthatók. A bemutató dátumát még nem jelentették be, de a W magazin szerint 2024-ben lehet esedékes.