olivia newton-john es john travolta grease

Előzménysorozatot kap a Grease

Tízrészes előzménysorozat készül az 1978-as musicalfilmhez.


Grease: Rise of the Pink Ladies címmel előzménysorozat készül a Grease (Pomádé) című 1978-as musicalfilmhez, írja az MTI. A Paramount Plus streamingszolgáltatás számára készülő tízrészes előzményszéria története négy évvel korábban játszódik, mint az eredeti film.

A produkció rövid összefoglalója szerint "mielőtt a rock'n'rollról szólt volna minden, mielőtt a T-Birds tagjai lettek volna a legmenőbbek a suliban, négy lány a saját elképzelései szerint múlatta az időt, olyan erkölcsi riadalmat okozva, amely örökre megváltoztatta a Rydell High életét".

A sorozatot eredetileg az HBO Max rendelte meg 2019 októberében, de végül a Paramount Plusnál landolt. A szériát Annabel Oakes (Több, mint normális) készíti, aki vezető producerként is részt vesz a munkálatokban. A Grease: Rise of the Pink Ladies mellett Summer Lovin' címmel előzményfilm is készül a Grease-hez Brett Haley rendezésében.

A Grease 1978-ban indult hódító útjára, Danny Zuko (John Travolta) és Sandy Olsson (Olivia Newton-John) középiskolás szerelmének sztorija azóta is nagy siker.