A Trónok harca sztárja integet

Havas Jon visszaül a trónra?

Az utóbbi időben szárnyra kapott egy pletyka egyenesen Hollywoodból, miszerint Kit Harington, aki Havas Jon szerepét játszotta az HBO nagysikerű sorozatában – a Trónok harcában – talán ismét Jon Snow bőrébe bújik.


A Trónok harca spin-off folytatása, melynek középpontjában Havas Jon áll, fejlesztés alatt áll az HBO-nál, Kit Harington színész pedig visszatér a szerepébe, ha sikerül.

A Hollywood Reporter először pénteken erősítette meg, hogy az eddig még meg nem nevezett műsor a Trónok harca eseményei után játszódik majd, amely 2011 és 2019 között csaknem egy évtizeden át futott és minden idők egyik legnagyobb televíziós sorozatává vált.

A George RR Martin fantasy-könyveinek világában játszódó új sorozat az első a Trónok harca melléktermékei közül, amelynek folytatása lesz, és az HBO a jelek szerint kiterjeszti Martin világát a forrásanyagon túlra.

Számos Trónok harca spin-off született és halt már meg az HBO fejlesztőirodáiban és bár sok hamis remény volt, a Havas Jon spin-off jó eséllyel ténylegesen megtörténik.

Nyitókép: Getty